Speglingar i vatten

Den här nya bloggkategorin heter ”De tio utvalda”. Vi inledde med ”Skäl att återvända” och följer upp med ”Speglingar i vatten”. Bilderna är tagna från runt om på Gotland. Visst är det magiskt att få uppleva speglingar under en orörd vindstilla morgon. ❤

18 tankar på “Speglingar i vatten

  • Det var ett tag i juli förra året som vi fick uppleva härliga vindstilla mornar runt kusterna. Då känns livet lätt och vi tog paus från C tankar och bara njöt. Vi kom nyss hem från en fyradagstur som också innehöll njutningsmoment. Men troligtvis ingen speglingsbild. Däremot material för minst 19 blogginlägg i framtiden. 😉

   Gilla

 1. Vackra bilder med speglingar i vattnet ,-)) Tur vi inte skulle välja bästa bilden för det hade varit omöjligt ,-) Men en jättebra fotograf är du!
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  Gilla

  • När tillfället ges är det svårt att låta bli att fota speglingar. Oftast är det för mycket vind i luften. Jag tror inte vi fick med en enda speglingsfoto av alla de flera hundra bilder som vi tog under vår fyradagsresa som vi kom hem ifrån igår. Det var tur att vi varje ”stugkväll” raderade bilder innan vi la över dem i mappar på datorn. Ändå har vi ett otal timmars jobb framför oss.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s