Tio i Topp för varje år

Det kommer inte att bli en lätt uppgift. Däremot kommer det att bli en stimulerande återblick i det digna fotoregistret. Mitt mål är att göra en Tio i Topp lista för varje år över de tio utflyktsmål som fallit mig mest på läppen. Listan ska vara klar vid slutet av varje december. Under året kommer jag efterhand att placera tänkbara kandidater och bubblare. Redan nu har jag insett att jag inte ska rangordna dem. Inte ens de tre bästa. För det kommer att bli tufft bara med att välja ”rätt tio”. 🙂

Tio i Topp 2019: (just nu 190725)
Botaniska Trädgården – en oas innanför muren.
Solnedgångar – tröttnar aldrig på dem.
Den mäktiga medeltidsmuren –  med all sin blodiga historia.
Brucebo naturreservat – vilken trevlig start på våren.
Närsholmen – en utflykt som hade allt.
Mästerby änge – fågelkvitter, fikakorg, frisk luft.
Ett av favoritfiken under året.
Rauksafarit på Fårö – otroligt att vi inte mötte en enda bil.
Helgemannen – jag, havet och vindstilla. Kunde inte fått bättre napp.
Hammarshage hällar – en underbar förmiddag.

bubblare:
x Minst tre fikaställen.
x En handfull fiskelägen.
x

Tio i Topp 2020: (just nu 20xxxx)

 

Tio i Topp 2021: (just nu 21xxxx)

 

Tio i Topp 2022: (just nu 22xxxx)

 

Tio i Topp 2023: (just nu 23xxxx)

Ps. Undra om något plats kommer att återkomma ”alla” åren?  Beror såklart på om jag har åkt dit under det aktuella året.