Rosornas ö; del 1

Gotland har många smeknamn. Ett av dem är ”Rosornas ö”. De flesta av fotona är tagna i Botaniska Trädgården under juli månad. Håll till godo.

22 tankar på “Rosornas ö; del 1

 1. Jisses, vilket underbart potpurri av de mest ljuvliga rosor. Här fick man inspiration till trädgårdstankar.
  Kompis med kameran minsann, vilket ju ofta framgår tydligt när man tittar in här. Jag får nog bekanta mig ytterligare med Nikon. 🙂
  Hoppas ni lever gott bland alla rosor och raukar och inte har allt för många turister för tätt inpå.
  Allt gott!
  Kram Mia

  Gillad av 1 person

 2. Vilka härliga rosor ,-) Går inte att välja en favorit!
  Härliga bilder!
  Är det kameran eller fotografen eller en kombination!
  Men måste fråga vilken kamera har du?
  Ha det jättefint! KRAM Primrose ,-)

  Gilla

  • Den här gången slipper ni välja den snyggaste. Men jag lovar inget om nästa gång. 😉
   Jag tror det är blommorna som snällt ställer upp för fotografering. 🙂
   Det var en kamera som kom ut från en tuggummiautomat. Nä. Det är en Nikon med extraobjektiv. Men vi tänkte skaffa ett objektiv till snart för att få till bättre närbilder.
   Kram, Bosse

   Gilla

 3. Rose is a rose is a rose is a rose … var något som poppade upp i hjärnan när jag såg denna ljuvliga kavalkad av rosor. Så klart att det finns så många olika rosor representerade på rosornas ö. Tack för det ögongodiset. Och då detta inlägg var del 1 ser jag med spänning fram mot del 2.

  Kram Anita

  Gilla

  • Det är kul när det poppar upp saker i din hjärna. Beviset på att inlägget skapat intresse. 🙂 Jag tyckte det var dags för en egen kategori för rosornas ö. En normal sommar hade vi varit ofta bland gränderna. Jag hoppas livet blir som vanligt igen någon gång. Tur vi har lätt för att komma upp tidigt på morgonen på sommaren.
   Kram Bosse

   Gilla

 4. Väldigt vackra rosor! Vi var förra året på Gotland i juli och då också i Botaniska trädgården. Och där hade vi förmånen att se en del av dem. Du har tagit fantastiska bilder ocjh jag kan nästan känna rosornas doft genom bilderna.
  Kram

  Gilla

  • Botan är en tacksam plats att både besöka och fota. Här tror jag det är Solveig som tagit alla bilder. Annars har vi inte koll på det längre. Vem som tagit vad. Däremot finns det att göra med redigeringen och det har hela sommaren varit fullt med gula mappar som börjar med ordet STORA och som aldrig tycks ta slut. Vi har med andra ord gjort för många resor i fint väder och jobbat för hårt med inomhusprojekt vid regnperioderna. Snart är sommarlovet slut. Då ska jag jobba ikapp och lägga upp en plan för resten av årets bloggsäsong och fundera vidare på 2021. 🙂
   Visst doftar de ljuvligt. 😉
   Kram, Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s