Fotoillustrationer

De tio utvalda är från vår resa söder ut. Först från Ekstakusten med fiskeläget Djupvik. Därefter från Holmhällar naturreservat med sina raukar, fåglar och gamla Holms fiskeläge. Inställningen i kameran förflyttades till effekten fotoillustrationer. Kul i lagom doser.

Maj månad rusar iväg alldeles för fort. Nu vill vi passa på att njuta så mycket som möjligt av Gotlands ”smörgårdsbord”. Privat ska vi njuta extra mycket av våra två kommande längre besök från fastlandet. Tyvärr blir det inga gemensamma timmar för hela kvartetten. Det får vi ta igen under sensommaren.

13 tankar på “Fotoillustrationer

 1. Visst är det kul att experimentera och det är verkligen vackra vyer!
  Så mysigt med två gånger besök från fastlandet. Ibland är det inte helt lätt med logistiken så att alla kan ses samtidigt men det kan ni se fram emot under sensommaren i stället. Bara en sådan sak!

  Kram och god fredag!

  Gilla

  • Någon gång då och då är det kul. Men det äkta vinner alltid i längden.
   Efteråt känns det en smula overkligt och tomt. Synd vi inte har dem på samma gata eller åtminstone i samma kvarter. 😉 Inte lätt att lägga ”pussel”. Men nu är jag gräsänkling några timmar. Såg nyss en bild på ”Den lilla blå” som mer såg ut som ”Den dammiga bilen”. Jag håller tummarna för att duon ska lyckas täppa till ”Den gula luckan” som jag och S misslyckades med 2020.
   Tack från en solig namnsdagsmåndag.

   Gilla

   • Det funkade. Äntligen någon som gratulerade mig. 😉 Jag skrev till L igår kväll och avslutade med den viktiga superfrågan. ”Gissa vem som har namnsdag om nittio minuter?” 🙂 Unnade mig nyss en ensam fika på gårdsplan i solen. På vår balkong var det endast tio grader. Saknar alla möjligheter i Ystad där vår bostad kunde ha sol från tidig morgon till 20:30 i juni. Det var bara att flytta runt. Det hände att jag satt i slutet av januari och njöt i solen, påpälsad. Skyddad från vinden några etager upp där jag lagt några platter och hade en plaststol och litet bord. En medhavd dyna fick följa med ut. Allt har sina för och nackdelar. Här får vi trappträning (Var är hissen?, frågade en dotter vid första besöket.) och frisk luft när vi ska nå ”Den lilla blå”. 😉 Men två saker är desamma. Riksbygge och bostadsrätt. 🙂 Jag saknar inte en trappa en hungrig matt natt. Men S föredrar två våningar. Punkt från personliga Bosse Bus.

    Gilla

 2. Blå blå vindar och haaaav började på repeat i huvudet på mig. Tänkte på Prippsreklamen, giivetviiis det alkoholfria alternativet. Vi dricker nästan bara alkoholfritt här hemma

  Jag skulle vilja pausa maj/juni lite grann, det är mina bästa månader

  Gilla

  • Det är en härlig sommardänga som har en tendens att fastna på hjärnkontoret.
   Alkohol och diabetes 1 är en väldigt dålig kombination. Men egentligen slutade jag ett par månader tidigare. så jag saknar inget. Har otroligt många roliga minnen, men har också sett ”skuggsidan” hos andra. Att jag träffade en tjej som aldrig provat var naturligtvis ovanligt men helt suveränt för mig. Med money vi sparat genom alla dessa år och ett par hjärnceller. 😉
   Samma här. Tänk om det gick att hälla i bromsolja och på sätt förlänga de två månaderna som jag alltid tycker har en tendens att rusa fram. Men nyss har vi haft väldigt kallt, blåsigt under lång tid. Sådant glöms bort när vi belönats med sol och fler plusgrader. Vi uppskattar att glida omkring. Jag helst på de slingrande smala vägarna. Numera är det en härlig mix av gammalt och nytt. För fortfarande kommer vi till helt nya platser. Ibland inte ens med på en karta. Sedan gäller det att ha flax och inte få möte. Jag har ingen lust att backa en kilometer.

   Gilla

 3. Hemma i huset har jag en sambo som har fel på bukspottkörteln och då måste man låta bli alkohol och det är inget vi saknar heller. Jag sympatiserade i början men det finns egentligen liksom inget positivt med alkohol så nu låter jag bli av bara farten. Nu är jag I alla fall i den åldern att ingen tror jag är gravid bara för att jag inte vill ha alkohol så nu måste jag antingen äta penicillin eller blitt religiös. Otroligt enfaldigt kan jag tycka! Sen gillar jag en iskall öl ibland men där finns väldigt goda alkoholfria

  Gilla

  • Tänk om både han och jag kunde få en helt ny fungerande bukspottkörtel som någon snäll ängel satte dit på natten när vi sov. Jag älskar en iskall öl en sommardag. Blev så glad när jag såg att de på Maxi hade mitt favoritöl. Det tjeckiska Urquell. Men efter ett massa pipande varje gång vi hade ett par flaskor i en av kassarna tröttnade jag på stoppet när man bara ville ut till bilen. Istället för att gå ut direkt kom någon snubbe och gick igenom allt. Okej. Jag slapp ta av mig alla kläderna. Tror jag fick behålla mössan på. 😉

   Gilla

   • Ja det vore nåt! Då skulle jag slippa oroa mig

    Hehe, vilken syn! Alla vet ju att det är under hatten man gömmer det man stulit

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s