Årstider kommer, årstider går

Kategorin där vi besöker samma plats vid fyra olika tillfällen och tar en bild varje gång.

Vår

Sommar

Höst

Vinter

Små tankar om de fyra årstiderna:
Det är vackert när det dalar ner stora flingor utanför mitt fönster. Samtidigt sorgligt och onödigt med tanke på det som väntas hit i nästa vecka. Regn och en grön jul står på agendan.
Det är kanske inte tre månader mellan de två sista ”bildbesöken”. För mig kändes som det var nyss som vi njöt av den femte årstiden, som de säger på Gotland. Det är tomt på tredje bilden, men vi mötte många människor som njöt i höstsolen på skilda sätt.
Var rädd om dig själv och andra när du vistas ute i halkan. ❤

18 tankar på “Årstider kommer, årstider går

 1. Jag tycker att det är en väldigt fin idé detta med att ta foton av samma ställe under olika årstider. Funderar om jag också borde göra det på något ställe här, trots att årstiderna inte är så markanta som hemma i Norden.
  Ha en fin njutbar dag!
  Funchalkram!

  Gilla

 2. Vilken fantastiskt fin vy ni hittat för kategorin. Så fint med den vackra rabatten i förgrunden. Vårbilden … så ljus och lätt och fin i färgerna med tulpanerna, vårens budbärare. Sommaren, lite tyngre färger och nu har de högre perennerna börjat växa till sig i bakkant av rabatten. Höstbilden ger känslan av kvardröjande sommar och så vintern med snö och vila för naturen … innan allt börjar om igen.

  Här vaknade vi till minus 17 och en vacker vinterdag. Tyvärr kommer det tö nästa vecka även här. En mörk och slaskig jul väntar. Fryser det sedan på väntar även halka. Ja vi får alla ta det lugnt både på hjul och till fots.

  Kram från en julkortslik Kringelstad

  Gilla

  • Den parken är behaglig att både vistas i och ta kort i. Risk att det blir repriser.
   Jag hörde att det var jättekallt i Skåne också. Era låga temperaturer har vi inte varit i närheten… ännu. 🙂
   På min app har det ändrat sig när det gäller nästa vecka. Efter regndagarna går det över till snöflingor fredag-söndag. Men bara 50 % som högst.
   Julkortslik Kringelstad låter mysigt. Hoppas det ligger kvar hela nästa vecka hos er.
   Kram från -0,3 grader stad

   Gilla

 3. Härliga bilder från Visby. Förr brukade jag lägga ut månadsbilder, men jag kanske skulle göra som ni – ta fyra årstidsbilder i stället.
  Kram och tack för den fina kalendern!
  Kram

  Gilla

 4. Vårbilden blir min favorit även om vinterbilden också är fin. På ett vis är det lite ledsamt att när snön nu ändå är här inte får ligga kvar över julen. Skulle säkert uppskattas av många jullovslediga barn. Här pratas det om 8 grader nästa vecka så julen blir garanterat grön.

  Kram

  Gilla

 5. OM det blir grön jul så är jag tacksam! Men blir det blidväder och sen fryser på så kommer jag vara tvungen att sitta inne hela ”vintern”. Har ju svårt att ta mig fram med hjälp av krycka och är livrädd att råka ut för ett haveri på grund av isfläckar…..
  KRAM-Susie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s