Akt 4. Facit: SEPTEMBER

Vilken månad tror du bilden är tagen?
Skriv din chansning i en kommentar.
Månader som är aktuella:
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, November och December.
Regler/Poäng:
Tävlingstiden är från inlägg till klockan 23:59. Nästa akt kommer 5/5. Undantag: Är vi bortresta/sjuka får du vänta ett tag.
Tabell efter akt 4:
59 poäng:
1. Anita L
32 poäng:
2. Minton och Ing-Britt J
21 poäng:
4. Jennifer L
16 poäng:
5. Ann-Terese Å, Lisbeth A, Louise P, Christel B, Laila L, Åse H, Ditte och Znogge.
0 poäng:
13. Liv G.K, Anne B, Signhild H, Börje C, Blomsterbönan, Inger B, Eva R, Gunilla W, Saga H, Wiolettan, Marie K, Margareta G, Maj J, Anki A, Lena W, Emil L, Marie T, Eva-Lotta, Primrose, Inger A, Gunnel, Greger, Kenneth N, Lena C, Katarina O, Mia J, Agneta MP, Annika S och Susan A.  
Övriga
42:a plats.
Priser:
Alla på pallen i september får var sin Skrap-Kryss.
Den som vinner är Fotomästare 2022. Regerande mästare är Maj Johansson.
Vid samma poäng avgör den som nådde summan först i finalen.
Personligt:
I finalen i september ingår fyra foton och annat poängsystem. Dessutom fast klockslag.

43 tankar på “Akt 4. Facit: SEPTEMBER

 1. Oj, gick det vägen den här gången också. Du gjorde det svårt för oss vilket var roligt 🙂
  Egentligen var det bara den saftigt gröna gräsmattan plus de djupa skuggorna som gav ledtrådar. Saftigt grön måste vara sensommar eller tidig höst då sommarmånaderna är torra och troligen ger brunare gräs. Valet stod mellan augusti och september men de mörka skuggorna som kändes som inledningen på hösten gav till slut gissningen september. Men jag tvekade in i det sista och trodde nog faktiskt att jag chansat fel.

  Såg att ni haft strömavbrott igen på hela Gotland men att nu strömmen är tillbaka igen. Här vaknade vi till en vit värld till Lucys stora lycka. Hon sprang i princip hela morgonpromenaden. Bara korta stopp för uträttande av behov och för att undersöka lite dofter från andra hundar.

  Ha det så bra på den nu strömfyllda öjn!
  Kram från en Kringelstad med typiskt aprilväder

  Gilla

  • Nu får jag skriva stort GRATTIS denna månad också. 🙂 Jag trodde jag skulle ”lura” några, men var överraskad av att inte fler slog till med september. Det är en dov och ganska ”misslyckad” bild – men perfekt för ämnet. 😉 Här sitter jag i mörkret och planerar för korsordsmästerskapen 2022. Tionde och sista gången. Det kommer att bli en ovanlig tillställning i tre steg. Hoppas några vill hänga på och ingen grymtar högt så jag hör det till Visby. 🙂

   Annie Lööf anlände till en strömlös ö. Hon insåg att ”Tredje elkabeln behöver snabbas på”. Vad kul att Lucy fick glädja sig åt snö ännu en gång. Då var hon extra trött när ni kom in.
   Jag visste inte om det. Plötsligt kom det ett SMS från en dotter som berättade det. Därmed räknade jag med att få äta kylig och otinad mat. Jag testade och tyckte det var godare än väntat. När BS sjunkit till en viss gräns bestämde jag mig för att börja äta – då tändes det lampor lite överallt och strömmen var tillbaka.
   Håller med om att det är ett typiskt aprilväder. Jag har dragit på mig överdragsbyxorna igen.
   Kram, Bosse

   Gilla

   • Tack så mycket 🙂 Jag tror att det gröna gräset var en luring för det är lätt att koppla ihop det med sommar och då ligger juni och juli nära till hands …

    Oj, tionde och sista korsordsmästerskapen. Känns sorgligt, som ett älskat tv-program som läggs ner. Men jag är oerhört tacksam att du orkat glädja oss under mörka november år efter år. Jag är samtidigt ledsen att jag missat tidigare år av mästerskapen men är glad när jag hittade till dom. Du är en glädjespridare och här kommer det, om inget oförutsett inträffar, att hängas på … med stor glädje!

    Jaha, det var ju nästan som om det var meningen att det skulle bli strömavbrott just när Annie Lööf anlände till öjn och genast insåg att tredje kabeln måste snabbas på. Läste om kablarna samtidigt som jag läste att det var strömavbrott hos er. Här får jag SMS från elbolaget när det blir strömavbrott. Vilken tur att strömmen kom tillbaka i hyfsad tid så du fick din mat …

    När det gäller Lucy så var nog matte den som var extra trött. Trots hennes små korta ben så springer hon på snabbt och inte verkar hon bli trött heller. Då vi alltid har henne kopplad så gäller det för matte och husse att försöka hålla jämna steg.

    Det typiska aprilvädret fortsätter och idag och imorgon ska det bli extra ”aprilligt”. Regnkläder är vad som gäller …

    Ha det nu så bra på öjn! Hoppas ni slipper strömavbrott!

    Kram från fastlandet!

    Gilla

   • Jag vill gärna att bilden ska locka till många olika alternativsvar. 🙂 Men om det är väldigt mycket snö på fotot tror jag ingen seriös tävlande slår till med juli.
    Tio gånger låter som ett lämpligt slut. Här handlar det om den stora finalen där grunden byggs på vad som hänt de nio första gångerna. Den andra tävlingen som denna gång ska handla om bergsklättring kanske fortsätter nästa år.
    Nu tror jag Lucy och hennes matte och husse sprungit färdigt i snön för denna säsongen.
    Hoppas du får en trevlig påsk.
    Kram, Bosse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s