Djurgränderna

En tidig julimorgon tog vi oss ner till de fem djurgränderna. Det var fortfarande en del skugga när vi flanerade på kullerstensgatorna. På andra fotot kan du skymta domkyrkan. Välkommen med på promenaden. 

Här har du namnen på de fem gränderna (Lejongränd finns med på första fotot). Vilket av dessa fem gatunamn skulle du kunna tänka dig att skriva i din adress? Om jag fick välja fritt hade jag valt Delfingränd.  😉

8 tankar på “Djurgränderna

  • Tack. Det är nästan alltid trevligt att strosa bland trånga gränder.
   Jag samlar idéer och bilder till november. Kan det vara normalt? 😉
   Du är regerande mästare både här och ”där”. Den här gången lyfter jag tillbaka Korsordsmästerskapen till ”gamla bloggen”. Ett nytt poängsystem kan skapa dramatik, taktik eller så blir det en flopp. 😉 Kul att testa något nytt som jag aldrig sett någon annanstans. Hjälp! Det sistnämnda skrämde mig samtidigt som jag skrev orden. 🙂
   Kram

   Gilla

 1. Stort tack för den fina promenaden längs blommande djurgränder. Grisgränd saknar jag, ligger så bra i munnen 🙂 Annars tycker jag Björngränd är fint. Och Delfingränd är ju jättefint. Men min lilla Lucy som sover bredvid mig just nu skulle nog föredra Hundgränd.

  Kam Anita

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s