Ten Doors; 7

Dörrar och Portar ligger mig varmt om hjärtat. Innanför ringmuren finns ”några” att välja på. Tio åt gången bjuds det på vid varje blogginlägg i denna kategori.

Vilka tre gillar du mest? Skriv TRE BILDNUMMER i en kommentar. Den dörr/port som först kommer upp till tio poäng går till final och jag slutar att föra in fler poäng. 😊
(Märker du att det är just DU som kommer att avgöra så skriv den som du gillar mest, först i din rad.)
61.

62.

63.

64.

65.

66.

67.

68.

69.

70.

Slutställning 200422:
Bild 61; 2 poäng.
Bild 62; 4 poäng.
Bild 63; 4 poäng.
Bild 64; 0 poäng.
Bild 65; 0 poäng.
Bild 66; 4 poäng.
Bild 67; 9 poäng.
Bild 68; 10 poäng.
Bild 69; 1 poäng.
Bild 70; 0 poäng.

Till final från omgång 7 gick denna dörr/port: 😊

37 tankar på “Ten Doors; 7

   • Hm … jag har bytt tema på bloggen, så du känner inte igen dig, gissar jag- Förstasidan är den som har en header överst och flera små bilder under. på varje sån bild syns datum och titel på inlägget … men du måste hålla muspekaren över. Om du kommer in direkt på ett inlägg så kommer du till förstasidan genom att klicka på HEM:
    Hoppas det löser sig – ingen annan har haft problem, vad jag vet.
    Kram

    Gilla

   • Jag är bra/duktig på att vara ensam om tekniska problem. 😉
    Fjärde gången gillt. Nästa gång jag bloggvandrar lyckas jag kanske ta mig förbi en stor kalender. Där jag tryckt och endast kommit till en ensam bild varje gång. Aha! Jag ska bara vandra försiktigt fram. Tassa på tårna – fingrarna. 🙂
    Kram

    Gilla

   • Trevligt att få avgöra 😀 Hoppas det blir en fin cykeltur! Här blåser det också oftast men vi har hav på tre sidor. Räknas ju numera som en ö eftersom Falsterbokanalen skiljer oss åt.

    Gilla

   • Men den blå var fräckast. 😀
    Då har vi en sak till gemensam. Bo på en ö. Men du heter ju inte Bo. 😉
    Jag har nära till fina ”villakvartersträdgårdar” med cykeln. Ser mycket mer än om jag skulle ta bilen. Fast ska jag känna på vattnet är det att föredra bil – på hemvägen. Dit lär jag vinna om Solveig skulle ta bilen. Vi har liksom inte bilen utanför porten som vi haft på alla de andra sju gemensamma boställena. En klar nackdel på många sätt. 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s