En bild ska bort (akt 6 av 9)

A. Solveigs favorittripp till Agbod glömmer hon nog aldrig. Tror inte hon följer med dit igen.

B. Gnisvärd med det fina kapellet bakom den röda boden.

C. Nabben var en trevlig bekantskap.

D. Jauvika på grannön Fårö. En favorit från i somras. Aktens luring.

E. Båt på land

F. Facit: Nyhamn. Vackrast när blåelden lyser upp. Vi har varit där rätt många gånger.

G. Holms. Hade jag vänt på kartan hade det läckra fiskeläget i Holmhällar varit rätt svar. 😉

Ledtråd: Längst norr upp på Sveriges största ö.
Min önskan: Svara med endast en bokstav i en kommentar.

Regler/Poäng/Sidsnack:
Tävlingstiden är från inlägg och exakt en vecka framåt. (22/3 kl. 08.10)
Kommande akt kan dyka upp när som helst, men aldrig samtidigt som en pågående tävlingsakt.
I tabellen nedan noterar du hur både poäng för rätt bokstav och antalet bilder ökar för varje ny akt.  
 LYCKA TILL!

AkterAntal fotoPoäng
Akt 121
Akt 232
Akt 343
Akt 454
Akt 565
Akt 676
Akt 787
Akt 898
Akt 9109
Max.54 st45 p.

Tabell efter akt sex:

PlatsNamnJust nu
1Znogge18
2Anita L15
3Louise11
3Maj J11
5Ethel8
5Wiolettan8
7Eva-Lotta7
8Anki A6
8Minton6
8Blomsterbönan6
   
11Lisbeth5
12Åse3
13Lena W2
13Ditte2
13Laila L2
13Anne B2
17Marie K1
17Jennifer1
17Karin1
17Ing-Britt1
17Gunilla W1
22Sven-Arne0
22Nils P0
22Susie0
22Gunnel0
26Övriga 

Nästa gång blir det sju eller noll poäng
till dem som vågar sig på att deltaga. 😊
Övriga får ALLTID noll poäng.
Antalet foton kommer att vara 8 st.
Välkomna när det händer.


Priser:
Alla på pallen får var sin Skrap-Kryss.
Vid samma poäng i sluttabellen avgör den som nådde summan först.

34 tankar på “En bild ska bort (akt 6 av 9)

  • Fy till mig som glömde bort en riktig pantertant som dessutom gjorde debut på årets fototävling. S kommer aldrig att glömma Agbod. Men egentligen var det betydligt mer spännande att åka till Sigsarve. Det hade ösregnat både på natten och under dagen. Jag hade ingen aning om hur djupa de vattenfyllda hålen på grusvägen var. Ett möte med en jeep eller ett större fordon hade blivit en knepig historia. Gick på många ställen inte att köra ut någonstans. Jämfört med A som jag inte minns hade några backar är det betydligt mer kuperat på västnorra sidan. Egentligen skulle jag bara prova en bit. Min muntliga version. Sedan dök det upp en nerförsbacke och jag insåg att vi var framme. Det blir (hoppas jag) en intensiv femte bloggsäsong. Jag har en önskelista inom många kategorier. När det gäller fiskeläge har jag gjort mitt när det gäller förberedelser, men i verkligheten kan det uppstå många stopp. Vi vågar inte koppla av och på ström. Vill heller inte beblanda oss med tjugotvå nyfikna tungviktare på fyra ben som alla vill prova på att bli modelejon på kort. Djurpositioner går inte att googla. 😉 Att ha med två cyklar därbak kan vara en bra taktik i vissa lägen när det gäller väglaget. Men först börjar vi med blåsippor på någon ny plats. Jag börjar bli otålig och vill komma igång och ut. Inte bara hålla på inomhus med hemligheter. 😉
   Visbykram

   Gilla

   • Ja, det var slarvigt av dig minst sagt men även solen har sina fläckar 😉 Kan tänka mig att alla platser inte är lika tillgängliga och vissa fyrbenta vill man icke möta. När vi var på Öland hittade vi en fantastisk badplats som låg nedanför ängarna där korna betade. Det var med stor tvekan som jag gick in. Inte så mycket för vår skull men när man har en vild fyrbent Miss T med sig vill man inte möta några andra. Det gick bra och vi såg inte röken av dem tack och lov.

    Då hoppas jag att det blir en givande femte säsong med fint väder och besök på många härliga platser. När april väl är här så borde det väl bli lite stabilare tänker jag. Blåsippor finns det ytterst få här men jag har i alla fall sett två stycken vilket nästan är rekord.

    Tyvärr har vi inte tränat att cykla med Miss T för annars hade det varit ett alternativ. När vi körde runt på Ölands småvägar hade det varit väldigt smart att ha cyklar med men vi får klara oss utan.

    Önskar en god torsdag nu!

    Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s