Wismargränd; akt 10

Gotlanduppochner har under fyra år åkt runt och besökt alla Gotlands medeltida kyrkor. Nu är det dags för vår sextionde kategori som kommer att bli en fotokategori med få ord.
Välkommen med på våra promenader bland de mysiga gränderna innanför muren.
Vi svarar på kommentarer med en symbol.

Fotnot:
Jag minns väl den halkiga morgonpromenaden där vi både fick en dos sol och måne. När vi valde foton igår kväll hajade vi först till, innan både minnet och beviset, efter vi zoomat in vår första bild, stämde överens (husets gatuskylt på fasaden). För den mysiga gränden som jag aldrig gått på förr har den speciella sträckningen. Vi svängde alltså höger från förra ”akten” Odalgatan och befann oss på Wismargränd, som senare blev en rak nedförsgränd mot havshållet. Perfekt läge innanför muren.
Vi skickar i denna fotnot också varma tankar till Umeå. ❤

10 tankar på “Wismargränd; akt 10

 1. En fin gränd i kylig vinterskrud. Jag gillar att den inte är spikrak och att det är nivåskillnad. Det ger det lilla extra.

  Ha en fin start på den nya veckan!

  Kram

  Gilla

 2. Vilken vacker morgonpromenad längs Wismargränd på halkigt underlag. Himlens morgonfärger matchar husens färg. Och månen ser jag på flera bilder.
  Idag var det en liknande morgon här. Minus 10,6, fullmåne och vackra grårosa molntussar på en i övrigt klar morgonhimmel.

  Kram från en Kringelstad iklädd vinterskrud!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s