Bara en tredje gång

Det blev så att vi i somras hamnade här en tredje gång. Precis som för två år sedan befann vi oss i närheten. Den här gången hade vi besökt lanthandeln med tusentals saker att beskåda. Nu ville ville vi och den medhavda kaffekorgen umgås utomhus.

Efter vi druckit kaffe och ätit något gott vandrade vi in i det som finns kvar av kyrkan som byggdes på 1200-talet. På de här två åren hade det hänt en del nytt. De hade restaurerat och förstärkt vissa saker och även bättrat på informationen.

Solveig passade även denna gång på att ta den branta ojämna trappan upp till utsikten medan jag ”höll ställningen” nedanför.

Här har du informationen från vårt första besök.
https://gotlanduppochner.com/2019/07/07/14-bara-odekyrka/

10 tankar på “Bara en tredje gång

    • Annars har vi alltid haft xx antal ställen som vi återvände regelbundet till. Här är smörgåsbordet så stort, i kombination med att bloggen tjatar om att den vill ha nya ställen att visa upp. 😉 Men nu är det oktober och vi gör som vi gjort de andra höstarna. Drar ner på tempot. Håller oss mer och mer till Visby och jag går i ensamheten in i tävlingsbubblan. Sedan finns det alltid några spännande hemliga bubblor att stanna till i under dagarna. Tittar däremot solen fram som idag börjar det spritta i kroppen. Då vill den ut och njuta.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s