Inte den finaste

Vädret var obestämbart under kvällen. Ibland såg vi att solen kämpade sig fram, för att en stund senare återigen försvinna bakom mörka moln. Det såg väldigt effektfullt ut över havet, på gränsen till dramatiskt skådespel. Skulle vi stanna kvar på Kokoloko eller chansa på en solnedgång vid de gamla kvarnarna Käringen och Lågan?

Vi klädde på oss rejält. Det var blåsigt och kallt på höjden, så för att hålla värmen höjde vi promenadtempot.

Solen gömde sig bakom molntäcket. Vi tittade på klockan för att se hur lång tid det var kvar tills solen skulle gå ner vid horisonten.

Som på beställning kom solen fram igen. Vi blev så glada att vi växte några meter. 😉 Visst ser våra skuggor ut som hällristningar?

Slutet blev bättre än ingen solnedgång alls. Därmed den passande bloggrubriken. För i den kategorin kan du se att vi har upplevt betydligt vackrare solnedgångar, än den här, på Gotland. När vi hyrt stuga har vi bott tre nätter vilket gjort att vi haft tre chanser istället för en.

Så här trevligt såg det ut när vi kom tillbaka till hotellet. Ljus och blommor kan aldrig bli fel.

14 tankar på “Inte den finaste

 1. Solnedgången i all ära men det allra finaste fotot var det på skuggspelet eller hällristningarna med de vackra glödande färgerna. Där skulle jag trivts, jag med mina korta ben hade helt plötsligt blivit långbent. Tycker Solveigs hår blev väldigt vackert som skugga …

  Kram och fin eftermiddag!

  Gilla

  • Den bilden blev tuff. Kom ungefär som på beställning. För vi visste inte riktigt vad vi skulle fota. Kraven på en romantisk solnedgång ställer ibland för höga egna krav. ❤
   Kram till ledaren av årets fototävling. Undra hur det ska gå imorgon? Hoppas att lekledaren inte glömmer bort sig. Tur jag har antecknat i min Stor Plankalender på skrivbordet.

   Gilla

 2. Möllan Plågan var fin (förra inlägget)
  Vackra bilder på kvarnen, eller möllan som mina släktingar lärde mig, hette den Lågan? Oj tror jag skrev Plågan ,-)))
  Ja verkligen jättefina hällristningar, snyggt! Fotar också skuggbilder av min man och mig ,-))
  OTROLIGT vackra bilder!!! ,-))) Snyggt
  Ser att ni haft det riktigt mysigt!
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  Gilla

  • Gamla kvarnar har jag alltid varit fascinerad av. Extra kul om de inte rivs utan sköts om. Gärna olika sorters aktiviteter. Det är inte lätt att komma ihåg rätt namn. Tur jag kan ta hjälp av kartan. Skuggbilder är kul på många sätt.
   Tack ska du ha.
   Kram, Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s