Akt 5. Facit: APRIL

Vilken månad tror du bilden är tagen?
Skriv din chansning i en kommentar.
Månader som var aktuella:
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, November och December.
Regler/Poäng:
Tävlingstiden är från inlägg till klockan 23:59. (På facebook till klockan 22:00.)
Nästa akt kommer 6/6. Är vi bortresta/sjuka får ni vänta ett tag.  
De första åtta akterna innehåller endast ett foto.
I finalen i september ingår fyra foton, en fråga och annat poängsystem. 😉 Dessutom fast klockslag!!!
Tabell efter akt 5:
59 poäng:
1. Anita L
47 poäng:
2. Minton
32 poäng:
3. Ing-Britt J

21 poäng:
4. Jennifer L
16 poäng:
5. Ann-Terese Å, Lisbeth A, Louise P, Christel B, Laila L, Åse H, Ditte och Znogge.
15 poäng:
13. Eva-Lotta

0 poäng:
14. Liv G.K, Anne B, Signhild H, Börje C, Blomsterbönan, Inger B, Eva R, Gunilla W, Saga H, Wiolettan, Marie K, Margareta G, Maj J, Anki A, Lena W, Emil L, Marie T, Primrose, Inger A, Gunnel, Greger, Kenneth N, Lena C, Katarina O, Mia J, Agneta MP, Annika S, Susan A, Susie B och Inga-Lisa K.  

Övriga
44:e plats.

Statistik efter fem tävlingar:
Rätt månad:5-1-9-2-2= 19 gånger
Fel månad:16-22-16-21-15= 90 gånger
Teoretiskt borde det bli lättare med tanke på att antalet alternativ minskas med en bild. Sedan finns det såklart en final också. 😉
Priser:
Alla på pallen i september får var sin Skrap-Kryss.
Den som vinner är Fotomästare 2022. Regerande mästare är Maj Johansson.
Vid samma poäng avgör den som nådde summan först i finalen.

35 tankar på “Akt 5. Facit: APRIL

  • ”Allt kan hände och allt kan vände” … som en viss gotländsk underhållare brukar säga … 🙂 För det första höll jag på att glömma lämna in svaret. Råkade se en påminnelse om ”Bosses tävling” på min läsplatta av en ren slump igår kväll. Såg inlägget tidigt och ”skulle svara senare” men sedan var det nästan noll datortid pga städaktiviteter utomhus. Nåväl, kan vara kul ändå att tala om hur jag tänkte. Jag valde mellan mars och april. Visste att det var en av dom två månaderna då solitärgräset som står till höger om vattnet var klippt och prydnadsgräsgräs klipps alltid ner tidigt på våren, oftast i mars. Ljuset tyckte jag var aprilskt men att jag slutligen valde mars var att jag inte kunde se ett enda löv på något av träden. Inte ens ett grönt skimmer. Trodde att det i april fanns åtminstone lite löv på träden på Gotland fast … bilden kan ju vara tagen i början av april förstås 🙂

   Och slutligen … tusen tack till dig som gör det här för oss varje månad! Och grattis till dom som valde april! Nu väntar nytt arbetspass. Storstädning av uterummet pågår för fullt och det lär ta ett par dagar … 😉

   Kram och fin dag på öjn!

   Gilla

   • Hoppas du kommit minst halvvägs på uterumsprojektet. Jag pratade nyss med vår äldsta. Hon verkade också varit inne på dina tankebanor och till slut landat på mars. Det blev två lyckliga vinnare. En av dem fick sitt åttonde barnbarn som givetvis ”väger” tyngre. Hoppas det finns utrymme för sköna pauser och något att dricka & äta mellan arbetspassen.
    Tack snälla du. Själv sitter jag här i min ensamhet och planerar morgondagens utflykt. Det är en extra spännande tid som inletts. Tidigare idag var vi iväg och lyckades hitta en ovanlig blomma. Tyvärr skulle vi varit där för någon vecka sedan. Men Solveig lyckades få till skapliga foton som får skildra blommans ”ålderdom”. 😉
    Kram tillbaka

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s