Januaribilden

Det är svårt att ha så ont om tid, att det inte finns utrymme för en stunds njutning från Kyrkberget. Till vänster ser du S:ta Katarina som även kallas S:ta Karins kyrkoruin. Ruinen ligger precis bredvid Stora torget.

”Det är med idéer som med små barn. Man tycker bäst om sina egna.”
Moa Martinson

16 tankar på “Januaribilden

  1. Det är så mycket januari över den här bilden. Vintermörkret som lyses upp av snöklädda tak. Och ett rosa skimmer som anas på himlen … ett rosa skimmer som visar att det ändå vänt och färden mot vår och ljusare tider är inledd. Vacker bild!

    Kram från en grå och regnig kringelstad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s