Fråga 3

Hur många olika ”Bo” finns det på Gotland? (Blå skyltar med vita versaler = Socknar.)

A. 9 st
B. 10 st
C. 8 st

Bosses eftertugg:
Största fällan måste varit att av misstag få med LärBRO i samlingen. Jag minns när vi nyss flyttat hit och skulle börja besöka Medeltidskyrkorna. Då föddes idén att samtidigt passa på att ta foton på enbart alla sockennamn. Lite samma tanke som när jag höll på med reg.skyltarna från 001 till 999. Solveig var i Halland mer än nöjd när jag kastade in handduken en vårdag i Laholm. Det gjorde jag snabbt också med sockenskyltarna. För det fanns så otroligt mycket annat att njuta av. Idag är här sol. Det är för mig viktigt att skapa egentid under november. ❤

Läget i bassängen efter 3 frågor:
Wiolettan, 79 meter upp till bassängkanten
Anita, 88 m
Minton, 89 m
Znogge, 89 m
Lizzanpizzan, 89 m

Maj, 90 m
Börje, 90 m
Thomas, 91 m
Signhild, 91 m
Marianne, 92 m
Eva J, 93 m
Ing-Britt, 93 m
Laila, 94 m
Sven-Arne, 94 m
Ingela, 95 m
Ditte, 95 m
Marie T, 96 m
Anki A, 97 m
Gunilla W, 97 m
Marie K, 97 m
Louise, 97 m
Eva R, 98 m
Kerstin N, 98 m
Gunnel, 99 m
Inger, 99 m
Eva-Lotta, 99 m
Primrose, 99 m
Martin, 99 m

Blomsterbönan, 100 m
Lena W, 100 m
Mia J, 100 m
Anette, 100 m
Anna T, 100 m
Emil, 100 m
Kerstin J, 100 m
Övriga befinner sig i omklädningsrummen och på snabbkurser i fobi mot extremt djupt bassängvatten. 😉Regler & mål:
Var snäll och skriv bara en bokstav. Skippa ord som kan hjälpa eller stjälpa andra.
Alla deltagare startar på hundra meters djup. När någon nått vattenytan får personen kliva upp från bassängen. Om fler än en når vattenytan vid samma kväll vinner den som kom upp först. Ingen kommer såklart högre upp än vattenytan.
Frågorna 5-10-15-20-25 har fyra alternativ. Lycka till. 😊
Rätt svar ger varje kväll följande meter upp i bassängen:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-1-1 o.s.v.
Tävlingstid:
Från en heltimme mellan 07:00-20:00 till stängningstiden 21:00.
Skrap-Kryss till följande:
De tre på pallen. ❤ ❤ ❤
Den som når vattenytan som SEXA. ❤
Den som når vattenytan som TRETTONDE person. ❤

Fotnot:
Idag är det dags igen. Välkomna nya & gamla badgäster.

60 tankar på “Fråga 3

  • Jag sitter på en annan anslutning på bortaplan och mitt första svar visade först inte bokstaven utan en symbol så jag svarade igen. När jag uppdaterade försvann symbolen och bokstaven syntes. Ledsen för röran!

   Gilla

  • Vilken blick du har för spelet. 😉 Jag hoppades du höll på med något annat. Tänk vilken makt jag har som kan gå in och ändra era svar. Jag har faktiskt utnyttjat den möjligheten i några sammanhang, när jag stört mig på privat reklam.

   Nu handlade det om att mina tankar höll på med annat. Jag är man. En sak för mycket 😉 Såg att jag gjort ”fel” på alla fyra svaren, egentligen. Bestämde mig för att ändra de två sista till två hjärtan istället för två roliga gubbar på de två första. Tydligen gick jag in på din ruta istället. Men C var antecknat på mitt papper. Allt är josefint som vi säger på öjn. 🙂 Nu ska jag gå in och se om det är någon före er egentligen. Många nya namn som inte wordpress känner igen.
   Kram

   Gilla

 1. Asch då … jag som var säker på att jag hade rätt då jag även räknade med Boge socken 🙂 Men dom skulle alltså sluta på bo, så kan det gå. Får ta ett djupt andetag och se om det går att ta sig vidare uppåt idag … Nu väntar dagens lunch … och det är inte bo-vete men väl ris 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s