Ten Doors; 8

Dörrar och Portar ligger mig varmt om hjärtat. Innanför ringmuren finns ”några” att välja på. Tio åt gången bjuds det på vid varje blogginlägg i denna kategori.

Vilka tre gillar du mest? Skriv TRE BILDNUMMER i en kommentar. Den dörr/port som först kommer upp till tio poäng går till final och jag slutar att föra in fler poäng. 😊
(Märker du att det är just DU som kommer att avgöra så skriv den som du gillar mest, först i din rad.)

71.

72.

73.

74.

75.

76.

77.

78.

79.

80.

Slutställning 200506:
Bild 71; 6 poäng.
Bild 72; 5 poäng.
Bild 73; 4 poäng.
Bild 74; 4 poäng.
Bild 75; 5 poäng.
Bild 76; 2 poäng.
Bild 77; 4 poäng.
Bild 78; 3 poäng.
Bild 79; 10 poäng.
Bild 80; 5 poäng.

Till final från omgång 8 gick denna dörr/port: 😊

37 tankar på “Ten Doors; 8

 1. 74 och 80 var de två jag gillade absolut mest…sen har vi ju även port 77. Ja det var lite svårt att välja för jag gillar verkligen gamla fina portar och dörrar. När vi var i Lissabon i September fanns det en riktigt vacker, bastant klosterdörr som var enastående….sen har vi ju Simrishamn och Ystad som har massor av vackra dörrar! vem är inte lite svag för Simrishamnsdörren?

  kram kajsa

  Gilla

 2. Hej
  Jag gillar dörr 78 bäst, den ser lite ut som en snopen gubbe, jättefin.(med lite fantasi )
  2019 var jag på Gotland för första gången i mitt liv. En oförglömlig lång helg blev det med folk som bor innanför murarna och tog väl hand om mig o svägerskan min. Nästa gång åker jag med gubben (ja han fick inte följa med) men han har varit där många gånger. Vi har sedan an tid släkt som flyttat över permanent, så vi får hälsa på dem.
  kramiz

  Gilla

  • Välkommen till gotlanduppochner. 🙂
   Det är kul med dörrar. Fantasi är inte så dumt att ha.
   Det lät som en perfekt start – få bo innanför murarna. 🙂
   Självklart ska du låta gubben få följa med nästa gång. Nu har du ett bra skäl att återvända hit. Jag har alltid velat bo på en ö under en längre tid. Tror det började med när jag läste alla 21 ”Fem-böckerna”. Nu blev det ett perfekt läge när båda våra döttrar flyttade hemifrån nästan samtidigt.
   Kramiz

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s