Omslagsfoto

För tredje året i rad har vi gjort en almanacka om vår tid på Gotland. I 2022 års kalender är omslaget från en tidig cykeltur på Sysne Udd på Östergarn. Här har vi vikt av en bit från det glittrande havet.
Detta är också tredje företaget som vi köpt ifrån. Vi var inte nöjda med de två andra. Nu valde vi ett svenskt och bara att se röda dagar kändes gemytligt och hemma. ❤ Betydligt tydligare siffror överlag. Snyggare format m.m. De kommer att få chansen nästa år också. Namnet? Ingen aning. Det finns ett ljusgrönt äpple med ett mörkare grönt blad som logga.

Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling.”
Oscar Wilde

17 tankar på “Omslagsfoto

 1. Snyggt foto.
  Den almanackan som jag fick av Solveig har jag mycket glädje och nytta av. Vackra bilder pryder varje sida.
  Jag har aldrig ”gjort” en egen almanacka, jag är för dålig fotograf. Men, jag kan tänka mig att det är spännande att se det egna verket.
  Trevlig dag önskar jag dig.
  Kram!

  Gillad av 1 person

   • Tack. Vi var nöjda med firman som tryckte upp den. De två tidigare försöken här på öjn har vi inte varit nöjda. Detta behåller vi antagligen när det är dags nästa gång.
    Vi har vinter på Gotland. Riktigt vackert. Solveig tyckte vi skulle ta oss ut och ta vinterfoton på hemmaplan. Efter frukost imorgon blir det en runda ner till centrum för att ta årstidsbilder. Måste passa på när det är vitt. Men det var kaos när det både snöade och blåste rejält i veckan. Både flygplan och färjor fick återvända till fastlandet. Det gick inte att landa och lägga till i Visby. Vi hade tur som fick behålla strömmen. Många tusen var utan.
    Kram

    Gilla

 2. Haha, här har du en som är i tävlingsläge! Jag läste om almanackan och letade febrilt efter vad jag skulle svara på! Aha, namnet? 🤣 Sen fattade jag att det var ett vanligt inlägg…

  Gilla

 3. Vackert omslagsfoto. Hoppas ni blir nöjda med kalendern och företaget. Röda dagar skulle jag absolut vilja ha med, liksom veckonummer och flaggdagar som verkar saknas i en del kalendrar. Nåja, jag ska inte göra någon kalender så jag behöver inte leta 🙂
  Nu ska jag ta en röd hund med mig och gå ut i gråvädret.

  Kram från ett disigt fastland

  Gilla

 4. Underbar bild!
  Jag lät Önskefoto göra året kalender … tjockt papper, veckonummer, namnsdagar och röda dagar. Dessutom fin återgivning av bilderna … och jag är jättenöjd!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s