Bara en vecka

Det blev en sväng ner till hamnområdet förra lördagen. Vi parkerade vid färjeterminalen.

Fina ord om samarbetet. Jag vet inte mycket om knop. 12 låter för mig som en behaglig resa, som tog sin lilla tid.

Visby Gästhamn har ungefär 250 gästplatser. Vi såg hur det satt eller låg soltörstande personer på båtdäcken lite här och där. Det var otroligt varmt väder den 11 september 2021 och nästan ingen pålandsvind. Jag hade en liten flaska med vatten som jag tog små klunkar av, för att vätskan skulle räcka under vår promenad. Hade jag varit vid Hörtestranden hade jag säkert hoppat i vattnet med kläder, kamera och allt. Eller inte. 😉

Vi hade förra veckan otroligt fina ”bloggdagar” fredag-söndag. Vad vi njöt. De tre fiskelägestoppen var magiska. ❤ Det känns just nu overkligt att denna promenad hände för exakt en vecka sedan. Antagligen hör det till charmen med september. 😉 Nu är det vantar och varmfodrad jacka som gäller vid cykling.

6 tankar på “Bara en vecka

 1. Ja det känns som att det blev höst på riktigt den här veckan, ganska exakt i torsdags morse 🙂 Onsdag eftermiddag stod jag på en terrass hos en kund och planterade höstväxter i solen och det var så varmt! Torsdags frös jag.

  12 knop borde vara drygt 20 km/h, låter som ett lagom tempo även för mig. Tror 10 knop är strax över 18 km/h.

  Gilla

 2. Hoppas höstsolen stannar kvar hos er ett tag till. Vi brukar ha en hel del klädesplagg i bilen. Under den här årstiden kan vädret aldrig bestämma sig om det blir sommar eller vinter. Det var lite vintrigt idag men det blir sommar igen på tisdag. Kram Anne

  Gilla

  • Det är som att befinna sig i två världar. Riktigt skönt när solen lyser och vinden inte kommer åt. Annars… usch. Vissa kläder åker av och på.
   Smart. Vi brukar också ha en bag med kläder och tåligare vandringskängor.
   Inte prata om sommar. Solveig skrev just till mig att vi borde hoppa till våren. Det vill jag hemskt gärna. Men inte bli äldre ännu fortare.
   Kram, Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s