Kan inte låta bli

Så fort jag från bilfönstret ser en nostalgisk mack triggas min nostalgiska sida igång.

”Den lilla blå” vet vad som väntar. Både han och eventuella passagerare får vackert roa sig själva en stund.

Visst går det genom glaset se min iver? 😉

Information om Caltex historia kan du läsa om här. Under tre dagar på rad i mars la jag in inlägg om Caltex, Esso och Gulf. Här under är länken till det förstnämnda. Då rullade vi förbi en annan mack, på östra Gotland. Nu var vi nära Mästerby änge på västra sidan öjn.
https://gotlanduppochner.com/2021/03/23/hejda-macken/

16 tankar på “Kan inte låta bli

 1. Lätt att bli intresserad när något nostalgiskt plötsligt dyker opp. Jag själv känner till feemingen, och direkt tar man fran kameran för att dokumentera händelsen.

  Gilla

 2. Ja vi har ett nostalgifik i närheten av där vi bor med bensinmack och allt! Har bilträff varje onsdag /lördag heeela sommaren och ända in i september. Så mysigt så jag förstår din iver!

  Gilla

 3. Oj … vilket ställe … wow! Skulle också stannat och låtit allt annat vara. Bara förlorat mig i alla nostalgiska detaljer. Caltex … det var något visst med …Caltex (tycker om att säga det flera gånger).

  Kram Anita

  Gilla

  • Visst är det något visst med de gamla mackarna. Kul att det finns kvar synliga minnen. Jag uppskattar också de numera gamla bilarna som fortfarande rullar omkring på vägarna. Även om det kan lukta äckligt, om vi inte hinner stänga av ventilationen i vår egen bil. 😉
   Helgkram, Bosse

   Gilla

  • Tänk med platser i Sverige, som du varit på, men inte jag. Jag har varit i Östersund. Minns också att jag sökte jobb där när jag pluggade i Umeå. Sedan kom den någon med söt med gröna ögon rörde om i mitt ungkarlsliv. ❤
   Han tjatade men jag sa gav inte med mig. Vi kunde ju inte därefter stanna varje kilometer för att den skulle kissa. 😉
   Kram, Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s