Julibilden

Mottagarna som vi skickat 2021 års kalender till, får stå ut med två fiskelägen efter varandra.
Vid vårt första besök hösten 2018 noterade jag mängden av vissna blåeld och bestämde mig för att nästa sommar göra ett återbesök. Då var tankarna på personlig lycka och ett lyckat blogginlägg. Av bara farten har det blivit fler besök här, när vi kört norrut på kustvägen. Avstånden till favoritplatser, som växt till antalet, har i många fall upplevts kortare och kortare. Den lilla blå hittar dit själv. Våra turer 2020 på öjn har varit guld värda.

Samtidigt har avståndet till våra barn och våra vänner växt detta speciella år. Det som endast rörde sig om 50 minuter i luften och en flygbussfärd bort, som jag efter ett tag nästan kunde utantill, har flugit sin kos och gått upp i rök. Inget bolag har tagit det hållet på flera månader. I förra veckan tackade ett bolag för sig. Flygbolaget BRA, där vi har sex betalda flygbiljetter innestående, har hela tiden skjutit fram sin comeback.
Tankarna landar ändå mest i tacksamheten, vi och våra kära är fortfarande friska. ❤
Var rädd om dig, du läsare. Jag svarar eventuella kommentarer med en symbol. November flyger i alla fall iväg, för åttonde året i rad, nästan som ”en raket”. Men det är mycket att stå i för undertecknad.

”Inget här i världen är så rättvist fördelat som förståndet. Alla tror de har fått tillräckligt.”
Jacques Tati

12 tankar på “Julibilden

 1. Just detta fiskläge tycker jag är fantastiskt vackert och har nog blivit min favorit bland alla du delat med dig av. Helt klart har blåelden en bidragande orsak till det för den gör sig så fint märgmässigt mot bodarna.

  Nu är det verkligen inte lätt att träffas och våra besök hos sonen i Stockholm ligger definitivt på is. Men varje dag som man håller sig frisk innebär en dag av tacksamhet.

  Hoppas du får en fin måndag!

  Gilla

 2. Jag tror mottagarna mer än står ut med två lägen på raken.
  Idag är det tråkigare än någonsin. Yngsta fyller 30 och allt planerat firande i helgen blev såklart inställt. Men vi är friska allihop iallafall.
  Glad måndag på dig!

  Gilla

 3. Det här är en så vacker bild just för att båtarna befinner sig i det blå samtidigt som dom är på torra land. De röda bodarna, den intensivt blå himlen utan ett enda moln och så båtarna som guppar i den blå elden. Bara så vackert! Och mottagarna kommer mer än stå ut. Och stå ut måste vi alla göra och försöka hålla oss friska. Här håller vi i, håller avstånd och håller ut!

  Ha en fortsatt fin måndag på ön!
  Kram Anita

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s