Uppgift 12 av 30

Uppgift: Duon som vann  
Svar: 10 bokstäver
Tävlingstid: 18:59-20:59
Regel: Bokstäverna ska vara exakt de rätta. Precis som i ett korsord.

Efteråt:
Facit: BOBBYSOCKS
Snabbast: GUNNEL MOBERG ❤
13 deltagare hade rätt.
1 hade fel och bjuder på kvällspoängen.

Aktuell tabell efter 12-30 uppgifter:
1. Wiolettan, 40 p.
2. Sven-Arne Petersson, 33 p.
3. Thomas Petersson, 31 p.
4. Ingen Vinnare, 28 p. (Den osynliga skuggan)
5. Eva-Lotta, 22 p.
6. Börje Carlsson, 17 p.
7. Minton, Primrose och Anki Arvidson, 16 p.
10. Gunnel Moberg, 14 p.
 
11. Pia Boman och Znogge, 13 p.
13. Ditte Akker, Signhild Hortberg, Ethel Hedström, Maj Johansson, 3 p.
17. Anita Linder och Mångmamma, 2 p.
19. Kerstin Johansson, 1 p.
20. Eva Johansson, Cecilia Ottosson, Laila Larsson, Inger Börmark, Greger Byskata, 0 p.
25. Övriga i hela världen. 😉

Titlar:
1. Wiolettan, 3
2. Znogge, 2
3. Thomas Petersson, 2
4. Gunnel Moberg, 2
5. Ingen Vinnare, 2
6. Eva-Lotta, 1

Störst poängplockare (enbart som ensam):
Eva-Lotta, 19 poäng. (Uppgift 11)


32 tankar på “Uppgift 12 av 30

  • Ha, ha … grattis till alla utom en 🙂 Kul tycker jag. Svaret var så enkelt, sjöng direkt på ”la det swinge …” när jag såg frågan efter att ha kommit in från kvällspromenaden vid kvart i åttatiden. Och mycket riktigt, när jag bläddrade ner låg en hel drös med ”ankelstrumpor” bland kommentarerna. Då tänkte jag att … nja … nu har nog Bosse försökt att finta upp oss på läktaren, invagga oss i säkerhet, övertygad om att vi alla skulle svara rätt med Bobbysocks. Så då tänkte jag att nu ska jag svara något annat. Men då kom nästa problem, det var ju bara helt omöjligt att hitta på någon annan vinnarduo. Så då fick ”Duon som vann” helt enkelt bli ”Vinnarduon” … 10 bokstäver och allt. Att det inte var rätt … det bjuder jag så gärna på.

   Återigen … tack för att du orkar hålla på med detta och muntra upp oss i mörka november. Jag kommer att vara med när jag hinner och leverera lite felsvar 😉

   Regn inatt men jag hoppas på lite uppehåll så jag kan kratta löv!
   Ha en jättefin dag på ön!
   Kram Anita

   Gilla

   • Jag satt och väntade på att någon skulle använda sin fantasi och sätta lite färg på denna för enkla uppgift. Till slut fick jag som jag ville när du kom och förgyllde den och bjussade de andra på var sin pinne. Men Gunnel fick en viktig titel. Hennes tionde totalt genom dessa åtta år som vi lekt och tävlat.
    Det här visste jag skulle klaras av. Samtidigt kunde det finnas något alternativ på lika många bokstäver som jag inte kände till. Hade någon snabb skrivit det och det lät rimligt kunde en del hejdat sig och börjat tveka vilket val… det har hänt flera gånger förr. Men nu hoppade Gunnel och andra snabba direkt in i facit. 🙂
    För jag har ofta fel i mina förutfattade tankar. Min första fråga i år tyckte jag var busenkel om deltagarna varierade svaren. Sedan finns det såklart uppgifter där jag medvetet valt dem för att det ska finnas mer än ett givet ”spår”. Jag gillar variation och att ingen helt ska kunna läsa av mig. Men det blir svårare och svårare med tanke på att en del ”känt” mig rätt länge vid det här laget.
    Tack än en gång för din support som gav mig nytt mod med allt det nya. ❤
    Ps Tusen tack för de snälla orden på slutet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s