Katthammarsviks Handelshus


Under sommaren är det intensiva dagar i detta hus på östra ön, där det under samma tak finns hantverk och produkter från många ställen på Gotland.

En liten utomhustitt innan vi klev in…


… och direkt fick en pratstund med Thomas Wallin, som hade fullt upp och hade jobbat hårt långt in på natten för att få ordning på allt inför den nya säsongen. Vi önskar honom allt gott.
Påsen med handgjorda praliner ser mycket frestande ut. 🙂

Spännande ytor att utforska. Både på nedre plan och…

… på loftet.

”Vill ha!” Solveig nämnde något sorgligt om att jag var för gammal. Vet inte hur hon räknar. 😉

Den var tuff. Köper vi kanske vid nästa besök.

Det blev en sådan här som fick följa med hem denna gång. Ännu ett intressant ställe som vi besökt på Gotland. Vi har ingen speciell kategori för sådana här butiker utan de ligger utspridda i olika kategorier/väderstreck efter var de ligger på ön. Alla har det gemensamt att de fallit oss på läppen. Annars hamnar de inte på gotlanduppochner.

 

12 tankar på “Katthammarsviks Handelshus

 1. Vilket mysigt och tilltalande ställe! Jag vet precis vad som hade fått följa med hem. Kan avslöja att det börjar på M och slutar med N 😉

  Kram och god torsdag!

  Gilla

  • Din gottegris. 🙂 Jag som trodde du skulle välja det där som jag inte fick och ge det till S.
   Tack. Här gäller det att utnyttja de soliga stunderna och fortsätta med hemmaprojekt resten av tiden. Vi ska pussla på hallväggen. Som tur är inte lika många bitar som du ”leker med”.
   Kram

   Gilla

 2. Trollet (?) i ägget tilltalade mig! 🙂 Sen var handelshuset på ett härligt ställe, Katthammarsvik är en liten favorit sen länge. I närheten ligger det helt underbara badstället Ängmans. Gissa om man längtar dit, men tyvärr blir det inga bad på ett par veckor till minst. 😦
  KRAM/Susie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s