Parkering av bloggbilen

Detta är inlägg nummer tvåhundrafemtio i trettiotre olika kategorier. Ett prima tillfälle att parkera bloggbilen.
Jag vill passa på att tacka alla personer som besökt gotlanduppochner under premiäråret. Ett extra tack till dem som lagt ner tid på att kommentera.
God Jul och Gott Nytt år önskar jag till dig som gästar min blogg.
Härunder bjuds det på ett urval av foton från våra tolv månadsbesök i Botaniska Trädgården. Visst är det coolt att den enda rosbilden, längst ner, är från decemberbesöket. 😊

Var rädd om dig. Det finns bara en av dig. Jag kommenterar med en symbol.
Kram Bosse/Bobo 

58 tankar på “Parkering av bloggbilen

 1. Tack för dessa underbara blommor som får en att tänka på våren. Det behövs i detta mörker son vi har. Ta hand om er och njut av helgerna.
  Kramar från Minton och Anki

  Gilla

 2. Vackra bilder och blommor ifrån Botaniska Trädgården.
  Jag ”storgillar” bilden med katten.
  Jag tyckte först att det stod ”Parkering av bloggbilden”, men det var det ju inte.
  Hoppas att du och din familj får en underbar jul tillsammans.
  God Jul och ett Gott Nytt År till er.
  Kram!

  Gilla

 3. Tack själv för trevliga inlägg och tävlingar under det gångna året. Min favoritbild blev absolut den med katten på. Så ljuvligt fin!
  Självklart passar jag dessutom på att önska de dina riktigt fina helger!

  Kram

  Gilla

 4. Åh, här möttes jag av underbara blommor! Ja, vilket fint och trevligt bloggår du har bjudit på. Så tack för allt du har visat oss ifrån Gotland! Det har varit angenämnt att få följa med. ❤
  Jag önskar dig och familjen en riktigt GOD JUL!
  Kram Nilla

  Gilla

 5. Tack själv Bosse! Det är så trevligt att följa din blogg och jag läser alla inlägg, även om jag inte alltid kommenterar.
  Önskar dig och Solveig en underbar jul och ett Gott Nytt År!
  Kram

  Gilla

 6. Dina vackra bilder gör att man blir ännu mer längtansfull efter våren. Det har varit så vansinnigt regnigt och trist att jag nästan, – men bara nästan – längtar efter snö som kan göra naturen lite ljusare . Det är ju trots allt jultid och då är det OK…..?
  KRAM/Susie

  Gilla

 7. Färgerna flödar och det är färg man längtar efter nu när allt är vitt grått och svart. Jag hajade till när jag såg katten för den ser exakt ut som min katt Morris. Önskar dig en god jul och tack för alla fina bilder och berättelser du glatt mig med under tiden jag följt din blogg. Du är en duktig fotograf

  Gilla

 8. Pingback: Jag borde förstått | Bloggäventyr med Bosse Lidén

 9. Vilken längtan efter våren man får när man ser dina fina blommor. Har inte varit så flitig här inne utan den har fått vila för allt annat med kakelugnar och vildsvinens framfart…..
  Önskar dig och de dina en riktigt GOD JUL.
  Jul kram gun

  Gilla

 10. Pingback: Avslut på detta bloggår | Bloggäventyr med Bosse Lidén

 11. Stort tack, Bosse för ännu ett fint bloggår och nu från er nya boplats, Gotland. Jag har med stor glädje följt med på olika turer ni gjort och lärt mig massor och upplevt så mycket fint tillsammans med er.
  Dessa ljuvliga blommor från den vackra Botaniska trädgården njuter jag extra av så här i decembermörkret.
  Kram och God Fortsättning.

  Gilla

 12. Åhhhh Bosse, vilka underbara bilder! Bilder som man kan börja se fram emot att få se, ja blommorna alltså, nu när ljuset kommer tillbaka och vi kan se framåt igen 🙂 Det bästa ligger framför oss nu bara vi har passerat januari och februari men så fort som tiden går så är vi snart där 🙂 Ha en alldeles underbar helg!

  Gilla

 13. Vilken härlig kavalkad av blommor så här på slutet av året. De får mig såklart att längta till varmare tider. Vi har vintriga minusgrader i Stockholm idag, men det ska visst bli plus 9 på måndag.
  Tack för bloggåret som gått, hoppas att julen var bra och att ert 2020 blir ett riktigt toppenår!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s