Decemberbilden 2020


Det blev två bilder från Kyrkberget i denna första almanacka. Undra vilka tolv motiv det blir nästa gång. Jag är superladdad inför 2020:års vistelse på Gotland. Första hotellnatten är bokad. Vi rivstartar med hotellnatt på hemmaplan. Kategorin heter ”Hemester”.

”Om vi kunde sälja våra erfarenheter för vad de har kostat oss skulle vi vara miljonärer.”
                                                                                                            Pauline Philips

28 tankar på “Decemberbilden 2020

 1. En mycket passande decemberbild. Utmärkt idé att göra en almanacka av foton från ens närhet. Den idén skulle jag vilja ta efter. Hade varit en kul present att skicka till barnen utomlands. Kram

  Gilla

  • Det kan du göra till nästa gång. Extra kul för dina barn och barnbarn som bor utanför Svea rikes gräns. 🙂 Vi lät trycka upp 8 ex där vi sedan skickade iväg 7 st. Men nästa gång ska vi välja en annan firma för vi gillade inte att bilderna blev lite mörkare än originalen.
   Nu gick min hjärna igång igen. Det kunde du och Rasmus kombinera; testa fik och hitta fina månadsfoton. Ute blåser det rejält och regnar. Jag har suttit här en stund och tänkt på lämpliga platser i din närheten. Där finns mycket fint som jag kan sakna ibland. Allt har sin tid.
   Kram

   Gilla

 2. Den där vyn känner jag igen. En kyrka jag gärna går in i. Tyvärr har det varit mycket renovering när jag har varit där de senaste gångerna, men nästa gång kanske det blir bättre tillgång till kyrkan.

  Önskar dig en God Jul och Gott Nytt År. Njut av julen med de dina ❤
  Julkram från mig

  Gilla

  • Nästa gång låter trevligt. 🙂 Förstår att du känner igen den. Jag har medvetet väntat med att göra något blogginlägg om den. Medveten om att den inte ”springer” ifrån mig. Egentligen är det andra kyrkor som jag längtar till mer. Två av dem är ödekyrkorna som vi inte besökt ännu. Då ska vi välja rätt tid på året.
   Hoppas du hade en fin födelsedag.
   Tack ska du ha. Idag får jag hem den äldsta som har sjutton dagars jullov att se fram emot. Sedan ska vi hämta döttrar på söndag och måndag vid flygplatsen.
   Jag önskar dig detsamma.
   Julkram tillbaka

   Gillad av 1 person

   • Det låter som en härlig jul att se fram emot, med. Men nu blev jag förvirrad. Trodde att du bara hade 2 döttrar (söndag och måndag). Men vem är den äldsta (idag) … ?
    Jag håller med dig om att ödekyrkorna lockar med något speciellt.
    Födelsedagen var fridfull och ensam, i positiv bemärkelse. Passar mig 🙂

    Gilla

 3. Jag syftade på deras mor. 🙂 Skönt att ha min pusselbit hemma så länge. Ända till nästa år. 🙂 Men jag vet hur fort tiden upplevs springa iväg. Beviset på att allt varit till belåtenhet.
  Synd det inte finns ännu fler ödekyrkor – aldrig blir jag nöjd. 🙂
  Om jag fått välja fritt genom åren hade jag haft det fridfullt och i liten skala vid varje födelsedag. Skönt att du var nöjd och hade det bra. Jag gillar inte att stå i centrum av den anledningen – en årsring till.

  Gilla

 4. Det är lätt att fota mycket och ofta däruppe. Går liksom inte att passera utan att dokumentera. Det är däremot inte så vanligt att det är vitt på marken. Det krävs nyfallen snö för annars är det grönt ellert smutsbrunt. Grattis till dej som var där i rätt ögonblick.
  /P

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s