Novemberbilden 2020


”Kärt barn har många namn”. För mig är det mest en stor pudel. Både i dagsljus och när solen dalar.
Just nu håller jag på att julstäda bloggen. Igår tillkom en ny kategori. Kan du gissa vilken? Nu har jag totalt trettiotre stycken. Vilken är din favorit hos mig? Vilken skulle du lätt klarat dig utan?

”Vi är skyldiga att säga våra vänner sanningen hur behaglig den än är.”
Magnus von Platen

18 tankar på “Novemberbilden 2020

 1. Men visst är det en stor Kungspudel. Det var verkligen inte lätt att välja endast en favorit. Jag gillar Fikatime mycket eftersom Rasmus och jag funderade på att göra en undersökning om fik efter att vi klarat av lekparkstestet. Vi får vänta tills han fått sitt körkort, så kan han köra och jag bjuda på fikat. Kram

  Gilla

  • Det var länge sedan jag hälsade på honom. Han har säkert saknat mig. 😉 Det får jag ta när vi besöker sumpmarkerna i närheten, i jakten på orkidéer.
   Jag ser fram emot säsongen 2020. För en kvart sedan bokade vi in ett hotell som en trevlig inledning på året.
   Kram Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s