Specksgränd; akt 14

Fotnot:
Vi svarar på kommentarer med en symbol. De första tretton akternas foton är tagna i december. När snön försvann och slasket och gråskalan tog över makten tog vi en paus från GRÄNDERNAS STAD-projektet.
I förra veckan gjorde vi comeback under tre härliga längre promenader. Fast det började inte speciellt kul när vi åkte iväg tidigt på måndagsmorgonen. Lurigt på vägen och betydligt halkigare på kullerstensgatorna. Smart nog gav vi upp som ”två Bambi på is”, redan på Södertorget. Efter lunch och några soliga förmiddagstimmar var läget mer tilltalande. ”Den lilla blå” fick njuta av havsutsikt medans vi tvåfotade gled in genom Fiskarporten och vek höger och sedan nästan direkt vänster uppför Specksgränd.
Framför mig på skrivbordet studerar jag just nu en kopierad nätsida om ett erbjudande ifrån Booli som rör Specksgränd 6. En villa med tre rum på sextiosex kvadratmeter. Utgångspriset är endast 6 160 000 kr.

11 tankar på “Specksgränd; akt 14

 1. En fin liten gränd och vackert med rosorna som försöker ”titta in” genom fönstret. Fina hus och säkert fint att bo där men … 6 160 000 för sextiosex kvadrat var kanske lite väl mycket. Det lät förståndigt att ni undvek att slira runt som Bambi på is och invänta bättre underlag. Här går vi och väntar på snöstormen som det hotas med men än så länge så lyser den med sin frånvaro …

  Kram från Kringelstan

  Gilla

 2. Trevlig promenad! Och en vacker gränd- Men kanske är det ganska livat här sommartid. Och vad gäller priset för huset är det ”helt ok” att jämföra det med en lägenhet i motsvarande storlek inne i Stockholm med centralt läge,
  Kram

  Gilla

 3. När jag var med i styrelsen för Trädgårdsamatörerna så var det alltid sammankomster innanför murarna så jag fick alltid köra bil där i mörkret ensam sent på kvällarna – inte speciellt kul faktiskt. Och jag tycker mig känna igen den här smala gränden…
  KRAM-Susie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s