En viss skillnad

Kategorin där vi besöker samma plats vid fyra olika tillfällen under året och tar en bild
varje gång.

Vår

Sommar

Höst

Vinter

Små tankar om de fyra årstiderna:
Idag är det vårmånad. Men utanför mitt fönster påminner det jag ser betydligt mer om ovanstående foto.
Höstfotot tilltalar mig mest i kvartetten.
Då var jag gräsänkling igen. Solveig är tillbaks på jobbet efter sitt sportlov. Vi hann som vanligt en hel del trevligheter. Tyvärr går loven alldeles för fort. Nu börjar på allvar mitt förberedelsearbete inför gotlanduppochners vår och försommar utflykter. Det kommer inte att bli lätt… Jag väljer att svara med en symbol på eventuella kommentarer. Tack för besöket. ❤

17 tankar på “En viss skillnad

 1. Alla bilderna är fina var och en på sitt sätt men visst har höstbilden det lilla extra tycker jag.
  Spännande att planera nya utflykter och just planeringsarbetet brukar vara halva nöjet så jag hoppas att du får roliga dagar.
  Här har vi snöfritt och soligt men inför morgondagen pratas det om vitt på marken. Hoppas det inte stämmer.

  Kram

  Gilla

  • Tredje bilden är finast men jag längtar inte till hösten. Just nu känns det som jag lever i något slags vakuum. Jag har samlat in många ”pusselbitar” men tyvärr saknas ramen. Just nu är det en härlig växande hög med bitar, som jag ska försöka rangordna efter tidpunkt, två personers intresse m.m. Vädret är nyckfullt. Våren senare än ”min erfarenhet”. När ramen är synlig brukar det gå fortare.
   Kram från metaforBosse

   Gilla

 2. Alla bilder är fina på sitt sätt men höstbilden är nog den som vinner.
  Aha, då har du ett gediget arbete framför dig. Men roligt samtidigt gissar jag.
  Här ser det också ut som på din vinterbild, Det har snöat ymnigt hela morgonen och imorgon och på onsdag ska det bli än värre. Därtill hårda vindar … pust! Vårmånad må det vara men ute är det vinter.

  Kram och fin måndag!

  Gilla

  • Här har den ingen större konkurrens. Både roligt, jobbigt och en bit av motsatsen.
   Längtan efter färre bakslag och mer framskriden vår skulle vara toppen. Jag läser i min förra femårsdagbok och inser att det tycks bli vår ”senaste” vår. Häftiga tre ord. ”Vår senaste vår”. 🙂
   Den här veckan har jag varit veckodagsblind flera gånger.
   Kram från en fredag.

   Gilla

 3. Äsch, så trött jag blir på mig själv när jag ser det här. Jag har ju också tänkt att jag ska göra någonting liknande, ha en översikt på ett och samma ställe en viss tid året om. Tanken har inte blivit till handling däremot.
  Höstfotot är så härligt, det är så höstljuset ser ut och så alla fåglarna som blir matade. Vinterfotot ja, men usch nej, brrr…;).
  Funchalkramar, idag ordentligt regniga!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s