Fråga 30 (totalt 90 sedan starten 2019)

Mannen tog sig en joggingrunda längs kusten. Var någonstans?

A. Stenkusten
B. Bungenäs
C. Gothemshammar

Bosses eftertugg:
Tack alla som deltagit och förgyllt tävlingen & leken. Utan er hade det inte varit möjligt. Givetvis vet jag att ”fantashissen” tar upp alla i bassängen på torra land och att ni förhoppningsvis får en fin december. ❤

Måste passa på att gratulera Znogge till en trippel. Hon har vunnit alla tre ”Kryssa på Gotlanduppochner.” Hoppas hon inte slår sig till ro utan är leksugen även i framtiden. Givetvis stort GRATTIS till Marianne och Wiolettan som i grevens tid gjorde pallen fullsatt. 
Till slut ett stort TACK till Solveig som bidragit med macrobilder och andra foton. Vi sätter ingen prestige i vem som tagit bilderna med vanliga kameran/objektivet. Kameran vandrar mellan oss på utflykterna. Tillsammans brukar vi efteråt välja vilka foton som ska vara med i blogginläggen.

Idag har Gunnel tagit över stafettpinnen. Precis som vanligt. Missa inte att följa hennes adventskalender https://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/2021/12/lucka-1.html?showComment=1638339766795#c680691867696105376. Varje år har hon olika teman. Det ska bli trivsamt att få komma in som gäst och njuta. Inte behöva tänka på att passa tider eller snickra ihop 60 tabeller. Bara bjudas av Gunnels finurligheter. Häng på du med. 😊

På torra land: ❤ = Skrap-Kryss
1. Znogge ❤
2. Marianne ❤
3. Wiolettan ❤

Slutläget i bassängen efter 30 frågor:
Anita, 22 m
Sven-Arne, 26 m
Lena W, 29 m
Kerstin N, 29 m
Maj, 34 m
Ing-Britt, 38 m
Laila, 43 m
Börje, 45 m
Gunnel, 50 m
Marie T, 53 m
Minton, 54 m
Marie K, 55 m
Blomsterbönan, 56 m
Ditte, 56 m
Lizzanpizzan, 56 m
Thomas, 57 m
Eva-Lotta, 65 m
Kerstin J, 66 m
Signhild, 69 m
Louise, 70 m
Mia J, 72 m
Eva J, 75 m
Martin, 76 m
Inger, 81 m
Gunilla W, 84 m
Eva R, 85 m
Primrose, 93 m
Ingela, 94 m
Emil, 95 m
Anki A, 97 m
Anne B, 99 m
Anette, 100 m
Anna T, 100 m
Susie, 100 m
Övriga befinner sig i omklädningsrummet. 😊63 tankar på “Fråga 30 (totalt 90 sedan starten 2019)

 1. Hej.
  Tack för en trevlig och långvarig dykning i eran fina bassäng. Roligt och underhållande skall öva på bergsklättring. Ha en skön december med allt vad det innebär.

  Gilla

  • Varsågod och tack själv. Gå bara inte ut idag och öva. 😉 Här i Visby är det kaos. Jag har bestämt mig för en innedag med städning och skidskytte som piggar upp. Frågan är bara hur länge som jag kommer att ha ström. Vill ha en latte om en timme. Varm mat vid tolvtiden. Alla dessa krav på att saker och ting ska funka. Ändå. Jag ska vara tacksam för att jag har tak över huvudet.
   Tack. Önskar dig detsamma

   Gilla

 2. Tack Bosse för en spännande och rolig lek så här före jul. Du är fantastisk och förgyller vår tillvaro.

  Önskar dig och familjen en riktigt fin julmånad. Kram 🤗❤️

  Gilla

 3. Tack Bosse för att du ordnar roliga lekar för oss i mörka november. Jag är glad att ”fantasihissen” tar mig upp ur poolen även om jag gillar att bada.

  Önskar dig och familjen en fortsatt fin december ❤️ Kram 🤗

  Gilla

  • Tack själv. Vilken fight det blev till slut mellan er systrar. Gunilla vann väl med en pinne i sluttabellen. Förstår att du är tacksam för den speciella hissen. 😉 Jag tror du mer föredrar vatten vid västkusten.
   Tack ska du ha. Vi längtar efter våra döttrar. Hoppas det finns flyg.
   Kram

   Gilla

 4. Tack Bobo för underhållning i höstmörkret. Hann ju med rätt många dagar denna gång. Glad att jag inte kom sist. Hoppas ni har det bra på öin. Nu har vintern kommit till Gbg och snön yr. Mysigt på vissa sätt men inte när man ska till jobbet. Bäst njuta ändå, snart har det töar bort igen. Önskar er en skön och god jul. 🎄 🤶 🎅 L hälsar.

  Gilla

  • Du var riktigt flitig i år. Varje år väntar jag på att Lasse ska deltaga. I år var Pelle bara med en/två gånger.
   inte kul med snö och slask när man måste ut i vädret. Jag såg att Solveig fick leda sin cykel till jobbet. Här har kommit så mycket snö i natt och det blåser rejält. Det får bli en innedag för mig.
   Du får hälsa tillbaka.
   Kram Bobo

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s