Fråga 17

Bilden togs i…

A. BLÄSE
B. DALHEM
C. VISBY

Tabell efter 17 frågor:
Znogge, 26 meter upp till bassängkanten
Marianne, 41 m
Wiolettan, 42 m

Sven-Arne, 52 m
Lena W, 54 m
Kerstin N, 59 m
Maj, 59 m
Lizzanpizzan, 61 m
Börje, 61 m

Ing-Britt, 66 m
Anita, 68 m
Thomas, 68 m

Laila, 70 m
Gunnel, 73 m
Eva J, 75 m
Minton, 75 m
Blomsterbönan, 76 m
Marie T, 78 m

Louise, 81 m
Signhild, 84 m
Marie K, 84 m
Kerstin J, 86 m
Ditte, 86 m

Mia J, 90 m
Martin, 91 m
Primrose, 93 m
Gunilla W, 93 m
Eva-Lotta, 93 m
Ingela, 94 m
Emil, 96 m
Eva R, 96 m
Anki A, 97 m
Inger, 99 m

Anette, 100 m
Anna T, 100 m
Susie, 100 m
Övriga befinner sig i omklädningsrummet. 😊

Skrap-Kryss till följande:
De tre på pallen.
Den som når vattenytan som SEXA.
Den som når vattenytan som TRETTONDE person.

Fotnot:
Glöm inte bort Korsordsmästerskapen, som dyker upp varje novemberkväll klockan 19:00 och stängs klockan 21:00.

44 tankar på “Fråga 17

   • Vilken kanonbra idé du kom på. 🙂 Jag känner mig supertaggad. Eftersom jag fortfarande kallas för BoBo kunde det vara möjligt att dela upp uppgifterna mellan mig och mig. 🙂 Vad förvånad du skulle blivit. Men jag tror jag väntar till efterjulrean med att köpa en ny dator och mobilinläggning kommer aldrig att bli aktuellt för mig.
    Tur mina fingrar vet var alla bokstäver finns på tangentbordet. Detta är första t-bord där bokstäverna håller på att försvinna. A är helt borta. E nästan. På D fattas det en bit. Jag är mest orolig för nästa vecka då min förlängning av ej vald uppgradering ska ske. En stor blå? skylt tog upp hela rutan. På något vis kom jag vidare och såg möjligheten att påminna mig senare, i ett rullande dagsschema där jag hoppades på minst 1 december. Sådan tur hade jag inte. Valde såklart det sista som var 2X något i november. Fast först trodde jag inte jag hade en chans att välja och tryckte på uppgradering. Sedan kom texten att det inte fanns utrymme för uppgradering. Då slängde jag Spotten och tömde papperskorgen. Gick inte bättre. Det var då jag upptäckte livlinan om att bli påmind senare. När jag köper ny finns sådant redan på plats. Ser inte fram emot next week. 😦

    Gillad av 1 person

   • Aj då! Det kan alltså innebära att det kan bli riktigt skarpt läge för din del då. Nåja, förhoppningsvis så avlöper det helt friktionsfritt men när det gäller tekniken kan man aldrig vara helt säker.
    Mobilinlägg eller kommentarer är inget för mig heller men ska faktiskt testa om det fungerar. Vem vet om man skulle sitta illa till/långt borta från datorn om det blir akut…
    Visst var min idé bra 😉 Ärligt talat så undrar jag hur folk hade prioriterat. Själv har jag mina aningar…

    God torsdag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s