Aprilbilden 2021

Lummelunda brukspark. Härligt att beskåda ramslöken på plats och samtidigt heller inte så dumt att slippa känna doften – här framför datorskärmen. 😉

”En arkeolog är den bästa make en kvinna kan ha. Ju äldre hon blir, desto mer intresserad blir han av henne.”
Agatha Christie

13 tankar på “Aprilbilden 2021

  • Det är ett populärt promenadstråk. Minns att jag nästan hajade till när vi kom från våra ensamstunder på ön och plötsligt blev det svårt att hålla c-avstånd.

   Idag var jag tidig med tabeller och annat. Jag var starkt berörd och kände mig vemodig efter att ha läst boken och tyckte det blev ett bra reservkort när ”åttan” föll vid sista kontrollen via googlekontrollen.
   Han var en stor konstnär på många sätt och vis. Men ändå en sorglig clown med sina brister. intressant att läsa att han höll till mycket i Malmö. Mamman var ingen svärmorsdröm precis. 😉 Alla sa samma sak.
   Just nu är jag utan ny bok – men beställningslistan är lång. Idag 1-2 sprutor om jag har tur. Hoppas du också tar i år. Risk att jag känner mig dålig ikväll och imorgon. Brukar bli en släng som kommer och går. Det är det värt. 🙂
   Kram

   Gilla

 1. En verkligt vacker bild. Fast jag hör ju till dom som tycker om doften av ramslök … eller, kanske egentligen inte själva doften som sådan. Egentligen är det nog känslan som infinner sig när jag känner doften, känslan av vår och kommande sommar.

  Idag är det lite mulet här. Men ändå, ofattbart milt för att vara november. Hoppas du får en fin dag på ön 🙂

  Kram Anita

  Gilla

  • Den känslan är underbar att ha och något som jag redan längtar efter. ❤ Jag är full av nya idéer om vart jag vill att vi ska åka till våren.

   Igår kändes det som en sommardag. Jag fick lust att ta av mig jackan.
   Idag går dagen i "sprutan/sprutornas tecken. Jag hoppas jag får ta två.
   Kram, Bosse

   Gilla

 2. Gillar att känna doften av Ramslök, det signalerar god soppa. Citatet är underbart. Hoppas ni har lika fin höst som vi i Stockholmstrakten har det ger möjlighet till att vara ute och hela tiden upptäcka nytt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s