Marsbilden 2021

Det brukar vara en blandning av kyla och vårsol när vi besöker Palissaderna för att njuta av scilla. Ett hopp om våren och det som väntar runt naturkrönet.

”Jag har medverkat i en almanacka,
men jag passar aldrig tider.”
Marilyn Monroe

13 tankar på “Marsbilden 2021

 1. Bra val tycker jag. Fortfarande vinter men scillorna (?) börjar breda ut sig. På vår marsbild kommer det att vara en bild på äldsta fröken eftersom hon fyller år i den månaden.

  God lördag!

  Gilla

 2. Ett mycket bra bildval. Tycker mycket om bilden, hur allt fortfarande är lite gråtrist men … så breder den blå mattan ut sig med föraning om kommande vårvindar och vårblomning.

  En helt annan sak, bara lite kul så där. Igår när jag hade slängt iväg Zlatan som svar på straffsumparen (hade bråttom och det var första svaret på googlingen) så sa maken … varför svarar du Zlatan när det måste vara Tapper …. Och när han sa det så insåg jag ju att Tapper naturligtvis var rätta svaret. Grämde mig hela kvällen … grrrrr … men hoppades in i det sista … ungefär som Trump säkert gör nu. Och så kom svaret … Tapper naturligtvis. Gissa om en i familjen blev stolt … och det var inte jag 🙂

  Gilla

  • Vad konstigt. Både fråga och uppgift finns inlagt och pågår just nu.
   Du får slå båda i ”samma smäll”.
   Hoppas allt är bra med dig. Jag har valt att inte alls besöka bloggar i november. Två orsaker. Jag har ingen tid/kraft över och jag vill heller inte veta vad någon ska göra, när det gäller ”Kryssa på Gotland” där jag har personliga inläggningstider. 🙂
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s