Utse årets dörr/port – 2020

Nio dörrar/portar tog sig till final i ”Ten Doors”. Nu ska det avgöras. Det är du som bestämmer vilken som ska vinna. 

Precis som förra året med ”Årets fik” har du 100 poäng till ditt förfogande. Du får lämna högst 25 poäng till samma dörr. Jag tänker inleda tävlingen. Under bilden finns de nio kandidaterna och aktuell tabell. Svara med bokstav och poäng. Den 30 september stänger jag tävlingen.

Denna dörr blev vinnare. Stort GRATTIS till ägarna. 
(Sluttabell finns längst ner i inlägget)

Här är de nio finalisterna:
A.

B.

C.

D.

E.

F.

G.

H.

I.

Sluttabell: 200930
Dörr A. 255 p. (4)
Dörr B. 271 p. (2) ❤ ❤
Dörr C. 112 p. (8)
Dörr D. 177 p. (7)
Dörr E. 185 p. (6)
Dörr F.  258 p. (3) 
Dörr G. 222 p. (5)
Dörr H. 101 p. (9)
Dörr I.   359 p. (1) ❤ ❤ ❤

45 tankar på “Utse årets dörr/port – 2020

 1. Oj vad svårt! Fast jag kommer göra så att dom jag kan tänka mig att gå in genom – alltså här hemma – dom väljer jag!!
  25 poäng till G – om vi hade ett plank!
  24 poäng till F
  23 poäng till C
  15 poäng till B
  12poäng till A
  10 poäng till
  KRAM/Susie

  Gilla

 2. Älskar dörrar!!! ❤
  Hus, fasader och dörrar varför blir det nyproducerade så fula och sterilt nu förtiden. Jag längtar efter mer sekelskiftskänsla med charm in i minsta detalj. Du har funnit några som faktiskt gör mig riktigt sugen på att se innehållet bakom dessa dörrar. Så småningom hoppas jag kunna hitta min egen härliga dörr att stänga.

  Jag röstar på:
  25 p till dörr B (B som i Bääää!!)
  15 p till E
  20p till F
  10 p till G
  10 p till H
  20 p till I
  kram kram Ingela

  Gilla

 3. Hej Bosse, lång time seen…
  Jag gillar porten bäst. Den får mig att tänka på sagornas underbara värld med tre snälla tanter, pepparkakor och lille Prick. Det fanns mänsklig värme i deras hus.
  Jag röstar med 25 p på var & en av dessa:
  G
  D
  H
  I

  Nu kommer den tid som kunde vara så härlig, om inte det där otäcka viruset svirrade omkring och man vet inte var.. Hoppas allt är bra med dig! Hälsar till Solveig också! Kram fr Laxsjö.

  Gilla

  • Tack Laila. ❤

   Om du kommer till Visby någon gång får du knacka på försiktigt på den gröna porten . Jag tror säkert du får glida in försiktigt. 🙂
   Vi har haft en väldigt fin sommar tillsammans och upptäckt mycket vackert och varierat på ön. Men självklart önskade vi att vi kunde utnyttja flygbiljetterna som vi hade köpt tidigare. Skåneland ligger förhoppningsvis kvar.
   Det ska jag göra. Hälsa min hamne. Om mindre än två månader börjar 2 stycken tävlingar på denna blogg. Det gick ju bra för familjen Larsson förra året. 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Detta var svårt, men inom ramen för mitt intresse 😉 Så med lite ansträngning kom jag fram till följande …
  (Fast det kan vara så att jag tycker något helt annat om jag tittar in i morgon)

  A = 10 p
  B = 30 p
  F = 10 p
  G = 30 p
  H = 5 p
  I = 15 p

  Många fina dörrar/portar är det ❤

  Gilla

   • Jo, det är skönt att komma upp tidigt, men jag har bara varit morgonpigg i 3 år. Innan dess var jag istället nattsuddare 😉

    Hoppas Solveig hittar något gult. Det är en vacker och varm färg tycker jag.
    Mitt barnbarn deklarerade på sin 4-årsdag i fredags att hon nu har bytt älsklingsfärg från rosa till gult. Rosa var älsklingsfärgen när hon var liten, men nu är hon ju stor … hahaha 😀

    Såg du mitt inlägg på andra bloggen?

    Kramis

    Gilla

   • Fram till jag var 30 år hade jag förmågan att vara både ock. Vilket öppnade upp väldigt många dörrar och möjligheter.

    Nu var det mest blommor hon ville fånga innan det var försent. Träden och skogarna tar vi senare. Det hade varit kul att få med några fåglar också.
    Vilken färgresa. 🙂 Den hinner kanske ändra sig genom några färger till. Min älskade mamma älskade gult.
    Jag såg det via mobilen igår. Undrade hur länge det skulle dröja innan någon bloggbesökare nämnde det. Jag ska svara dig längre fram på den bloggen. Vågar inte göra mer innan musiktävlingen är i hamn. Återstår tre skivor.
    Såg du… minns inte om du skrivit… inlägget från Asunden tidigare? Jag delade upp det på två inlägg. Det andra kommer troligen under månaden. Vi har inte valt ut vilka foton ännu. Syftar på raukfältet. Otroligt mäktig stund. Helt klart en av höjdpunkterna från detta speciella år. ❤ Det är nästan så jag tänker att jag vill inte återvända dit för att behålla premiärkänslorna intakt. Du som har kondis för att vandra i flera timmar borde älskat att bo på Gotland i minst ett år. Antalet naturreservat har ökat bara under de två år vi bott här. Variationen av landskap är en stor del av charmen. Sådant tänker nog inte turister på som "bara" besöker de kända platserna.
    Kramis

    Gilla

  • Tack Eva-Lotta ❤

   Inget ska vara lätt. 😉 Men en dörr tycks springa ifrån de andra. En av de tre som jag gav höga poäng. Ser att vi tycks ha ungefär samma smak.
   Jösses vad det blåser och regnar. Tror jag skippar nästa cykeltur. Jag har en hel del att fixa inför november och annat "hemligt". 😉

   Glömde skriva att jag läser och njuter av din STORA författarefavorit BR. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s