Ten Doors; 11

Dörrar och Portar ligger mig varmt om hjärtat. Innanför ringmuren finns ”några” att välja på. Tio åt gången bjuds det på vid varje blogginlägg i denna kategori.

Vilka tre gillar du mest? Skriv TRE BILDNUMMER i en kommentar. Den dörr/port som först kommer upp till tio poäng går till final och jag slutar att föra in fler poäng. 😊
(Märker du att det är just DU som kommer att avgöra så skriv den som du gillar mest, först i din rad.)

101

102.

103.

104.

105.

106.

107.

108.

109.

110.

Sluttabell:
Bild 101; 5 poäng.
Bild 102; 0 poäng.
Bild 103; 2 poäng.
Bild 104; 7 poäng.
Bild 105; 3 poäng.
Bild 106; 5 poäng.
Bild 107; 5 poäng.
Bild 108; 5 poäng.
Bild 109; 4 poäng.
Bild 110; 1 poäng.

Till final från omgång 11 gick ingen dörr/port:

29 tankar på “Ten Doors; 11

 1. 104, 106 och 107 🙂
  Det är ju surströmmingspremiär i dag, äter ni det? Vi har ätit det 3 gånger i sommar 😀 Mannerströms är godast med bara romströmmingar.
  Önskar er en trevlig torsdag och kommande helg.
  Kram Katarina.

  Gilla

  • Tackar. 🙂

   Nej det har vi inte gjort. Jag har aldrig vågat. Trots att jag bodde i Umeå och i Halmstad umgicks med norrlänningar som hade ”luktaillafester” i augusti.
   Kan tänka mig att den kända mannen lyckats på den fronten också.
   Tack Katarina.
   Kram tillbaka

   Gilla

 2. Portar är ju spännande … där bakom döljer sig … ja, vad då ?
  Jag gillade bums port nr 18, eller 101:an för vän av ordning, så jag håller mig till den. 🙂
  Ok, 107 och 110 får slinka med på silver- och bronspall.
  Ha en fin dag på ”öjn”!
  Kram Mia

  Gilla

 3. 101, 104, 109 … får det bli den här gången.

  Hur går det med teknikstrulet? Jag har hållit tummarna för att det skulle lösa sig och hoppas naturligtvis att det hjälpt 🙂

  Kram Anita

  Gilla

  • Tackar. 🙂

   Hallå där Anita. Först tackar jag. Sedan inser jag att du måste släppt tummarna och istället gjort något annat oviktigt. 😉

   Igår morse var probemet borta. Strutsen Bosse Lidén försökte hinna med att fixa till nya bilder och började slänga bilder från 2019, som inte fått vara med vid inläggen. Allt för att göra plats på externminnet. Måste börja någonstans.
   Sedan på kvällen hände samma sak igen. Bilderna försvann en efter en och blev vita ”lådor”. Därefter var alla bilder borta som miniatyrer. Men det går att trycka på dem och se bilderna stora. Men så går inte att hålla på. Då kommer jag att bli knasig och inte orka lägga in fler inlägg. Nu har jag klarat mig för att jag haft färdiga foton, där det står siffror under så jag vet vilken ordning de ska läggas in.

   Det började med att uppgraderingar hängde upp sig för att det inte fanns tillräckligt utrymme. Står så fortfarande på en skylt från idag. Då har jag ändå tömt papperskorgen och picture projects bilder. Försökte slänga hela pp igår utan att lyckas. För det stular också. Står tekniskt fel oftare och oftare. 😦 ‘
   Jag funderar på att bli Fred Flinta igen. 🙂
   Kram, Bosse

   Gilla

   • Nej, usch så tråkigt 😦 Varför kunde det inte få vara bra utan var tvunget att börja strula igen. Tyvärr har jag ju inget förslag till lösning att komma med. Men när uppgraderingar avbryts brukar det kunna bli strul. Du har ingen backup så du kan gå tillbaka till innan uppgraderingen? Men det känns ju lite vanskligt också. Dina bilder får ju inte försvinna. Finns ingen hjälp att få av någon firma i Visby?
    Allt jag kan göra är att hoppas på att allt löser sig. Det brukar det ju göra till slut. På något sätt …

    Kram Anita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s