Julibilden 2020


En av de ljuvliga morgonturerna som vi gjorde i somras. Givetvis passade vi på när militärområdet hade öppet för allmänheten några veckor. Då blev det en tur till Blåhälls fiskeläge och en underbar promenad längs med kustremsan, innan vi åkte till flygplatsen för att kramas med våra två gäster. En dotter och hennes pojkvän.

”Min bästa vän är den som tar fram det bästa ur mig.”
                                                                  Henry Ford

8 tankar på “Julibilden 2020

    • Nu när det är extra mysigt inomhus blir jag nostalgisk och trivs förträffligt. Precis som du vill jag hellre njuta nu innan jul än i januari. Då är det skönt att plocka ner/städa ut julen. Då brukar det märkas också att det vänt utomhus och kropp och sinne fylls med hopp. Sedan blir det lite bakslag då och då som skapar en otålighet.
      Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s