Junibilden 2020


Det har blivit många cykel och promenadturer innanför ringmuren sedan vi flyttade till Visby. Nästan varje gränd och gata har sin egen charm. Väldigt många av dem ligger inte lika plant som denna gata. Till flera behövs det en elcykel för att ta sig uppför. Lättast är det att ”promenixa”. Roligast är det att åka luftballong mellan… 😉

”Efter att ha tänkt igenom hur farligt allting är finns det inget som skrämmer mig längre.”
                                                                                                             Gertrude Stein

14 tankar på “Junibilden 2020

 1. Fin bild – men luftballong är nåt som aldrig tilltalat mig. Jag har ju höjdskräck! Dessutom bodde vi i Stockholm vid fältet utanför Stockholmsmässan (tidigare Älvsjömässan) och där gick många ballonger ner precis utanför huset – och alla landningar såg inte så kul ut! 😦
  KRAM/Susie

  Gilla

 2. Ännu en fin bild till er kalender. Själv hade jag valt apostlahästarna för luftballong skulle jag inte våga! Dock kan jag tänka mig att det skulle vara en häftig upplevelse.

  Kram och ha en fin måndag!

  Gilla

  • Det känns tryggare och närmare marken på apostlahästarna. Det är säkert en stor upplevelse men jag hade tackat nej om jag fått erbjudandet.
   Tack. Det har varit en suverän dag. Så mycket roligare när Solveig är ledig en måndag. Plötsligt kändes det som om vi var på semester när vi gled in och genom portarna.
   Kram

   Gilla

 3. Mysiga små hus och rosor intill väggarna. Aldrig att jag skulle sätta mej i en luftballong. När jag bodde i Svedala landade en i trädgården 2 meter från fönstret och det var otäckt.
  Ha en fin måndag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s