Majbilden 2020


På min drömlista när det gäller att ta med cyklarna på bilen finns givetvis Närsholmen med. Helst ska det vara under ”blåeldsäsongen”. Denna östra plats, som ofta jämförs med savannen i Afrika, blev jag kär i redan första gången som vi var här. Då hade jag lett snett om någon siare berättat för mig, att jag ska bo på Gotland i framtiden. Ibland älskar jag att ha tokfel.

”Ungdomen skulle vara ett idealiskt tillstånd om den kom lite senare i livet.”
                                                                                  Herbert Henry Asquith

26 tankar på “Majbilden 2020

 1. Vilken underbar bild. Blåeld växer ju inte här och vilken lysande ljuvlig färg att se så här när allt är mörkt och grått och vitt. Det pratas om två dm snö och jag får skynda mig att ta ner sparken till sjön och ta en sparktur innan snön börjar falla. Kanske ska jag hämta granen också innan den snöar ner.

  Gilla

  • Jag räknade lite löst på det tidigare. Tror det var över trettio platser som jag vill återse från i år. Samtidigt finns det ett par hundra ställen som jag vill se för första gången. Problemet är att ingen lyssnar på mig. Jag vill att det ska införas två april till och med två september. 😉
   Kram
   Ps. Tur jag har haft skidor och snart ska se damernas stafett i skidskytte.

   Gilla

 2. En mycket vacker bild som du har valt för maj månad.
  Förstår att du tyckte om att vara där, du som älskar blått och din bild är ju härligt blå.
  Bra devis. Senare i livet är vi ju så mycket klokare och kan handla bättre, tror vi.
  Trevlig 2:a Adventskväll.
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s