Jag bjuder på första tävlingsbilden


Denna bild skickade Solveig in till tävlingen igår på instagram. Vill du se alla 24 fotona få du följa gotlanduppochner på Insta. 😀
Vi tänkte till sista bilden lägga in namnen på de tre sorter som vann vår interna tävling och givetvis aldrig ha samma kopp med. 😉
Första sorten som var helt ny har fått ett namn: Gotländsk vinterblandning. 

Vilken fin söndag och första Advent det blev på Gotland. Vi åkte iväg till havet och gick en uppfriskande promenad och planerade under tiden inför 2020, om det ex. var möjligt att ta sig fram med cyklarna. Hjälptes vi åt att lyfta över en cykel åt gången på vissa ställen skulle det funka. Om det inte var flodhästar och lejon som gick där och betade. Okej. Om de var vegetarianer skulle jag våga. 😉 Man måste våga lita på både människor & djur.

Ha en bra start på december. Jag har tydligen mycket kvar att göra socialt innan jag kan gå in i mig själv igen. Oftast gillar jag båda sakerna. ❤

16 tankar på “Jag bjuder på första tävlingsbilden

 1. Vilken fin första adventssöndag ni fick. Uppfriskande promenader vid havet är aldrig fel. Vår cykeltur till hamnrestaurangen blev minst sagt uppfriskande den med.

  Kram och ha en bra dag”

  Gilla

  • Det hade regnat och varit dystert i många dagar i sträck. Då är det extra kul när det trillar ner en sådan där dag. Skönast är det att ha medvinden i ryggen på tillbakavägen.
   Skönt att det inte bara är en sommarrestaurang.
   Kram.
   Ps. Idag cyklade jag ut en runda i solen. Tror det var första gången i mitt liv som jag cyklar på Gotland en decemberdag.

   Gilla

 2. Gillar koppen som är sv/vit och förmodar att teet smakade bra. Härliga bilder från promenaden. Vi tog en långpromenad i skogen och även idag då solen lyser från en blå himmel.
  Kramar

  Gilla

 3. Starten då december har verkligen varit härlig. Nu får vi hoppas att det där gråa och trista novembervädret dragit vidare för gott.
  Jag håller med Milton, koppen är jättefin!
  Kram, Ingrid

  Gilla

 4. Jag gillar också koppen! Det blev verkligen en kanonhelg vädermässigt. Men det var kallt ute tyckte jag. Ja, inne med för den delen. I morse kom en regnskur, så det var isgata när alla skulle iväg till jobbet. Skolskjutsarna inställda… Men nu skiner solen.

  Gilla

 5. Vilken fin kopp! Och en fin första adventssöndag fick ni. Säkert kommer ni till våren att kunna ta er runt med cyklarna. Spännande kan det förstås bli med vilka djur ni stöter på.
  Kram

  Gilla

 6. Ja, fin start på december. Det tackar vi för! Den där kaffekoppen gillar mitt estetiska öga, likaså de lite dramatiska väderbilderna med vackra molnformationer. Cykla längs havet låter underbart, men det är klart några köttätande djur vill man ju slippa! 🙂
  Kram På dig!
  Nilla

  Gilla

 7. Fin bild och fin tekopp. Synd att jag inte kan se resterande på Instagram. Den första bilden är i alla fall härligt komponerad.
  Bra att vädret blev vackert till söndagen och 1:a Advent. Att solen kom fram betydde mycket.
  Aha, inga riktigta cykelvägar då och rädsla för vilddjur på det. För bilden skulle kunna vara tagen i ett mer exotiskt land,, än Gotland. Inte det?
  Ha en trevlig kväll.
  Kram!

  Gilla

  • Vi har Zebra kaffekopp också. Solveig är duktig på det. Hade vi stor nytta av på Lidéns Samlingsmuseum. ❤ Kul sätt att förgylla decemberkvällarna. Än så länge har det varit tre mycket goda tesorter som fått bra poäng av oss. Men det röda kommer jag troligen inte att gilla lika mycket.
   Gotland är som en exotisk ö för mig och jag hoppas den förblir så de närmaste åren.
   Tack ska du ha.
   Kram från ett mörkt Visby fast klockan bara är fyra.

   Gilla

 8. Åh, vilken härlig prommis ni fick på 1:a advent! 🙂 Vi har nu inte varit på någon långprommis på väldigt länge och det börjar faktiskt kännas jobbigt. Vi saknar dom….. 😦 På torsdag ska jag röntgas och sen kanske man får ett besked om EXAKT vilken gymnastik jag behöver göra för att bli bättre. Just nu är det en mer allmän gympa och ibland får jag riktigt ont senare under dagen, men man måste ju röra på sig annars blir det aldrig bra! 🙂 🙂
  KRAM/Susie

  Gilla

  • Efter alla grå regndagar var det skönt att komma ut längs med havet.
   Hoppas du får hjälp imorgon på alla sätt. Själv måste jag stretcha efter de flesta fysiska pass. Annars risk för ex. kramp. Ibland glömmer jag bort att göra det på kvällen. Att inte röra sig alls blir inte bra i längden. Jag ska hålla tummarna för dig.
   Kram Bosse

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s