Dreams of a white christmas


Det är snart tre veckor sedan det var årets viktigaste dag. 😉 Fars dag. Den här vita kartongen låg i en betydligt större låda som jag hämtade ut på OKQ8. Eftersom vi tänkt att promenera innanför ringmuren fick vi återvända till bilen och lägga in den stora lådan.

Om fyra dagar är det dags att öppna lucka nummer 1. Jag tänkte vara generös och låta Solveig smaka varje dag. Vi ska ha det riktigt mysigt på kvällarna.

Detta är det andra vi ska göra vid samma tillfälle. Bli miljonärer via rätt skrapteknik. 😉
Det tredje som vi ska göra vid samma tillfälle var det Solveig som kom på. Sedan har vi vidareutvecklat det tillsammans. Kul med nya uppslag. Jag berättar vidare i ett eget inlägg. Kanske imorgon. Idag ska jag ägna några timmar åt att leta ”saker”.

till Lizette och Jennifer. Jag älskar er.

18 tankar på “Dreams of a white christmas

 1. Vad roligt! Har haft funderingar på att köpa en Trisskalender åt Maken, men vet inte… Har tröttnat på Triss, man vinner ju aldrig. (Det gör man förvisso inte utan lott heller)

  Gilla

 2. Vilken fin farsdagspresent du fick och självklart ska du dela med kvinnan i ditt liv. Kanske även om det blir en storvinst 😉 Vi har inte köpt någon skrapkalender men det är kanske läge för det.

  Lycka till med skrapet när det blir så dags!

  Gilla

 3. Vilka uppfinningsrika döttrar ni har. ”Äpplet faller inte långt ifrån trädet”, stämmer förvisso i vissa familjer.
  Jag frågade Mysingen igår om vi inte kunde köpa en sådan skrapkryss kalender, men han verkade måttligt road. Kanske gör jag det själv, för det är ju så roligt att skrapa och hoppas. Nej, han ska få en chans till. Chokladkalender brukar vi köpa, ibland.
  Undrar vad Solveig kom på?
  Hoppas att ni får vinster.
  Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s