Erik XIII:s gränd; akt 28

Fotnot:
Det här är en kort gränd mellan förra akten; S:t Nikolaigatan och den långa gatan Tranhusgatan.
Eftersom vi håller denna gedigna kategori kort och inte svarar direkt på frågor ens efter trevliga kommentarer, dyker det upp svar i efterhand. Blomsterbönan och Eval8 undrade när vi gör våra rundor. I det här fallet var det efter en tidig frukost där vi först väntade in ljuset. Troligtvis var vi där i slutet av februari. Givetvis gör vi under samma tur besök på mer än en gränd. Vid andra tillfällen händer det att vi ta en tur efter lunch. Ofta väntar vi in mötande personer innan vi knäpper kortet. Sedan finns det sköna beställningsstunder där det lilla extra dyker upp, som med katten. När det gäller det kommande grändernas stadfotograferande lär det bli svårt att undvika att få med ”turister”. Hoppas de är där med ”rätt” sällskap. 😉

2 tankar på “Erik XIII:s gränd; akt 28

  1. Det är bra att ni väntar in mötande personer, är ju inte säkert att de vill vara med på bild. En liten kisse gör ju dock ofta det mesta för att få lite uppmärksamhet och där håller jag med Ernst ” om en katt finns i rummet så är det inte mycket mer man kan göra för att få det hemtrevligare”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s