Kronstallgränd; akt 25

Gotlanduppochner har under fyra år åkt runt och besökt alla Gotlands medeltida kyrkor. Nu är det dags för vår sextionde kategori som kommer att bli en fotokategori med få ord.
Välkommen med på våra promenader bland de mysiga gränderna innanför muren.
Vi svarar på kommentarer med en symbol.

Fotnot:
När jag gick nerför den branta gränden tänkte jag på legenden som jag la in förra våren. https://gotlanduppochner.com/?s=En+lycklig+legend&submit=S%C3%B6k
När jag tittar på dessa inlagda foton stannar jag till vid bild sju. Ser ut som en grändbjörn på väggen. Vad märkligt. Vad tror du bloggbesökare?

16 tankar på “Kronstallgränd; akt 25

 1. Det var en mysig promenad att få följa med på. Trånga gränder med kullerstensgator känns fint att få se och i Visby verkar det finnas en del.
  Björnen han håller vakt, syns tydligt hur han spanar neråt.
  Ha det fint.
  Kram!

  Gilla

 2. Återigen en fin gränd, riktigt smal på sina ställen. Och visst ser jag björnen på väggen. Klart och tydligt. Men jag tror bara han sitter där soliga dagar. När det är mulet drar han sig nog undan.

  Gilla

 3. Backsippan är verkligen vacker i solskenet. Trevliga grändbilder. Snart är de fyllda med semesterfirare. Här snöar det, som det har gjort sedan i söndags. Tack för att ni delar med er. Kram Katarina

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s