En plats med utsikt

Kategorin där vi besöker samma plats vid fyra olika tillfällen under året och tar en bild varje gång.

Vår

Sommar

Höst

Vinter

Små tankar om de fyra årstiderna:
Vid tre olika årstider har jag suttit på bänken och njutit en stund. Några gånger har jag haft det som mål när jag sett att vädret varit lockande på hemmaplan. Då har jag packat ned fika och cyklat till Kyrkberget. Andra gånger är det vilsamt att spontant stanna till i livet och samla tankarna. Det finns alltid något vackert att titta på från den här positionen. Ofta händer det något på eller över havet. Bara att studera dess olika färgnyanser ger mig inre ro. En balsam för själen. Andra gånger kan jag sitta där och lösa världsproblem.

10 tankar på “En plats med utsikt

    • Det är det definitivt. Du fick mig att gå på det. Sedan insåg jag att det var fotografen som var boven i dramat. Jag stod inte på exakt samma ställe. Så det är grannhuset som kom med på en bild. Jag skyller på att de flyttar runt bänkarna. 🙂
      Onsdagskramar tillbaka

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s