Klintgränd; akt 5

Gotlanduppochner har under fyra år åkt runt och besökt alla Gotlands medeltida kyrkor. Nu är det dags för vår sextionde kategori som kommer att bli en fotokategori med få ord.
Välkommen med på våra promenader bland de mysiga gränderna innanför muren.
Vi svarar på kommentarer med en symbol.

Fotnot:
Den här kategorin är rättvis. Gör ingen skillnad på lång eller kort. Även korta gränder som ett hundrameterslopp får vara med. Vem vet? Här finns kanske Visbys finaste trädgårdar dolda för allmänheten. Det sägs att en väldigt stor yta innanför muren består av underbara insynsskyddade trädgårdar. Gränden finner du parallellt med Övre Finngränd.

10 tankar på “Klintgränd; akt 5

 1. Jag kan tänka mig att det finns många fina trädgårdar dolda där ja. Så är det med en del gatuhus i vår lilla stad. De har ingen tomt på framsidan men på baksidan kan finnas riktiga oaser.

  Kram

  Gilla

 2. Det här var verkligen en fin liten gränd som jag blev väldigt förtjust i. Att det finns dolda skatter i from av vackra trädgårdar tror jag säkert. Klintgränd, vackert namn också.

  Kram från en mulen och blåsig Kringelstad

  Gilla

 3. Ja ibland skulle man vilja vara en fågel som kan flyga in och titta i trädgårdarna. Det är säkert jätte fint både här och där. Klintgränd vilket vackert namn.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s