Kvalomgången: Uppgift 4 av 10

Uppgift: TOG AV MASKEN
Svar: 4 bokstäver
Tävlingstid: 19:00-21:00
Poäng för rätt svar: 25-22-20-16-15-14-13-12-11-10-8-7-5-5-5
Ditt mål: Vara en av de tjugo som går vidare till Mellanrundan.
Regler: Bokstäverna ska vara precis som mitt facit.

Efteråt:
Mitt facit: HOLM (Lasse)
Flest titlar först: Znogge, Anita L, Inger B, Ingen Vinnare

Pl.TABELLPOÄNG
1Znogge135
 Anki A83
 Signhild74
 Inger B74
 Anita L73
 Gunnel60
 Wiolettan48
 Marianne S43
 Lisbeth40
10Sven-Arne38
 Pelle38
 Minton37
 Eva-Lotta35
 Ethel34
 Jennifer33
 Maj31
 Cecilia29
 Blomsterbönan28
 Ingbritt J25
 Christina O24
 Det magiska strecket😊
 Emil19
 Kerstin Cecilia18
 Ditte17
 Börje15
 Lena W14
 Laila14
 Thomas P13
 Lizzanpizzan12
 Gunilla W11
 Louise10
 Ingela10
 Kerstin N9
 Barnaby8
 Eva R6
 Sex uppgifter kvar 72 tankar på “Kvalomgången: Uppgift 4 av 10

 1. Då börjar jag stänga den fjärde uppgiften. Vilka möjligheter det hade varit för någon, inte någon ful fisk, men någon med två lungor som tänkt åt andra hållet. Några var i stimmet och viftade med ”fenorna”. Ingen Vinnare har för mig tagit årets första titel. Nu tycks det kommit en till kommentar undra om det är någon som vill ha 25 poäng?

  Gilla

 2. Mäh! Jag har aldrig sett Masked Singer men däremot Fantomen på operan och han heter Erik. Så kulturell var jag! Seeen började jag att fundera EFTER att jag svarat, hum hum tog Fantomen verkligen av sig masken nån gång!?

  Kan man inte få ett litet kulturpoäng tror du!?🤣

  Gilla

  • Jag undrade lite över vem det var du syftade på. Nu fick jag svaret. Det var det jag hoppades på under många pojkår. Kan han inte ta av masken någon gång för mig? Inte bara för Diana.
   Du är värd många kulturpoäng. De är gömda bakom masken. 😉 Nya insatser om drygt tre timmar. Vad skönt jag får ledigt en stund till. När S kommer hem hoppas jag vi ska titta på bönderna. En av dem har vi sett som liten parvel. Hans driftiga och trevliga mamma har vi pratat med. Under drygt tre år bodde vi i krokarna.

   Gilla

 3. Och äntligen tittar jag in och vet inte i vilken ände jag ska börja efter så lång tid, så jag börjar här i slutet utan att fatta ett jota. Eller visst fattar jag att du har en tävling på gång men riktigt vad den går ut på har jag inte satt mig in i men jag säger det jag tänkte på allra först, nämligen måne.
  Jag är med och leker på mitt sätt bara för att jag äntligen har kommit hit igen.

  Gilla

  • Det rör sig om sex intensiva tävling/lekveckor och flera timmar förberedelser och efterarbete. Men oftast tycker jag det är kul och hoppas några till tycker det. Men jag är noga med att stänga av allt uppkopplat flera timmar varje dag och ägna mig åt andra ting.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s