Fråga 27

Bilen i väggen finns på …

A. MELLERSTA GOTLAND
B. SÖDRA GOTLAND
C. VÄSTRA GOTLAND

Bosses eftertugg:
Endast tre deltagare till har möjlighet att ta sig upp på torra land.
3 x 10 meter blir 30 meter. 🙂

På torra land: ❤ = Skrap-Kryss
1. Znogge ❤
2. Marianne ❤

Läget i bassängen efter 27 frågor:  
Wiolettan, 1 m upp till bassängkanten
Lena W, 29 m
Kerstin N, 29 m

Maj, 34 m
Sven-Arne, 36 m
Ing-Britt, 38 m
Anita, 41 m
Laila, 53 m
Minton, 54 m
Blomsterbönan, 56 m
Ditte, 56 m
Lizzanpizzan, 60 m
Börje, 60 m
Marie T, 62 m
Thomas, 63 m
Gunnel, 64 m
Marie K, 68 m
Louise, 70 m
Eva-Lotta, 72 m
Signhild, 72 m
Eva J, 75 m
Kerstin J, 76 m
Martin, 78 m
Inger, 81 m
Gunilla W, 84 m
Mia J, 88 m
Eva R, 89 m
Primrose, 93 m
Ingela, 94 m
Emil, 95 m
Anki A, 97 m
Anne B, 99 m
Anette, 100 m
Anna T, 100 m
Susie, 100 m
Övriga befinner sig i omklädningsrummet. 😊

50 tankar på “Fråga 27

 1. Znogge håller henne sällskap :D:

  Ni kan börja träna er på att behärska bergsklättring och undvika höjdrädsla. Detta var premiär för denna typ av poängräkning. Nu försöker jag ta lärdom och göra bättre. Hm. Så deltar inga och… 😉 Sänker till 88 m. Ger alla deltagare två personliga kort. Linbanekort som ger 5 meter. Kan användas om deltagaren tycker frågan är för svår. Dock innan 50/60 meter. Ett kort där deltagaren få välja två alternativ. Ex. AB eller CD på fyraalternativfrågor. Låter det bra? Fast du behöver väl inga kort? Du behärskar allt. 🙂

  Gilla

  • För det första så lider jag verkligen av svindel så det blir en utmaning och för det andra så föredrar jag åkband så att man kan åka så många gånger man vill 😉 För det tredje är din tilltro till min kapacitet nog lite väl stor…

   Skämt åsido så låter det som kul och spännande idéer. Med facit i hand så var nog 100 meter lite väl mycket. Mitt tips är att se var alla deltagare befann sig efter sista frågan och sätt en gräns därefter.

   Gilla

   • Jag har också ont av läbbiga höjder. Men går det snabbt vågar jag. Värre att åka pariserhjul som plötsligt stannar längst upp och korgen börjar gunga.
    Den som har vunnit tre av tre är ingen slump. 🙂

    Svårt att sätta rätt gräns. Jag trodde inte så många skulle deltaga. Blev glatt överraskad. Dessutom en jämn ström varje ”kväll”. Jag gillar inslaget/förändringen jämfört med de andra två åren. Mer lekbetonat i en ny kostym.
    Jag tog givetvis snabbt till mig att det skulle bli svårt att ta sig upp hundra meter. Plats trettonpriset är en morot för att tävlingen inte ska dö ut ”22 november” utan vara spännande hela vägen.
    Men när jag började räkna på det och som jag redovisade, var det en rejält hög med poäng som frös inne av skälet att inte välja alternativ som gav från 8 poäng ner till 2 poäng. Istället svara samma bokstav och bara kunna få en pinne om de andra före hade rätt. Där tror jag 2-4 personer till hade varit uppe på torra land. Sedan tillkommer de som tar paus vissa dagar. Inte vill vara ägda av gotlanduppochner varje heltimme. 😉 En del tar det som en kul grej (enbart en lek/sällskap) Istället kommer in och får en låg summa poäng om det är rätt. 4-6 personer platsar in där. Åtgärd: Samma tid varje dag. Men det är tufft för mig att ha två fasta tider 60 ggr. 🙂 Men om det förhoppningsvis blir fler gånger kommer jag troligen att köra med två fasta tider på två bloggar. Dessa tider kanske inte alls passar vissa. Sedan finns alltid ”reservalternativet”, att skriva ett kåseri om dagen under november. Den reservplanen snurrar alltid vid sidan om. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s