Uppgift 11 av 30

Uppgift: Heter hon alla årets dagar
Svar: 5 bokstäver
Tävlingstid: 19:00-21:00
Regel: Bokstäverna ska vara exakt de rätta.
Uppgift 15-20-25 har anknytning till Gotland.

Efteråt:
Mitt facit: APRIL
Snabbast med rätt svar: INGEN VINNARE
Sist svarade: ZNOGGE
0 deltagare hade rätt.
20 deltagare hade fel och bjuder på kvällspoängen.
0 FAB (Fel Antal Bokstäver)

Bosses eftertugg:
Jag var rädd för att svaret skulle komma först och snabbt och sedan kopieras av de flesta. Därför hade jag inte lagt ner någon tid på eventuella andra alternativ. Tre månader finns det som också är förnamn; April, Maj och September. Första gången en romanhuvudperson hette April blev jag förtjust i namnet. Därefter har det dykt upp som bipersoner i böcker, TV-serier och filmer genom åren. Själv är jag lyckligt gift i någon som har ett norskt förnamn. Tror Bo också är ett norskt namn från början.
Igår gick det inte att kommentera för mig. Området för text krympte till en liten smal remsa. Idag gick det tur nog bra. Ikväll ska det handla om musik. Ha en bra dag. ❤

Tabell efter 11 uppgifter:
43 poäng:
1. Maj
40 poäng:
2. Sven-Arne
35 poäng:
3. Blomsterbönan
28 poäng:
4. Marianne och Minton
25 poäng:
6. Znogge
23 poäng:
7. Gunnel
20 poäng:

8. Kerstin N, Börje och Emil
15 poäng:
11. Signhild, Thomas och Ditte
8 poäng:
14. Eva-Lotta och Anita 
0 poäng:
16. Lena W, Wiolettan, Pia, Mia J, Cissi, Martin, Primrose, Anette, Inger, Marie T, Pelle, Louise, Ing-Britt, Marie K, Laila, Lizzanpizzan
och Kerstin J.
33. Övriga som ännu inte kommit till start. 😉
135 poäng:
Ingen Vinnare (utom tävlan)

Titlar:
1. Blomsterbönan, 1
2. Sven-Arne, 1
3. Znogge, 1
4. Signhild, 1
(Ingen Vinnare, 7)

Sist svarade:
1. Znogge, 4
2. Gunnel, 3
3. Lena, 3
4. Cissi, 1

Skrap-Kryss till följande i sluttabellen:
Palltrion, en lottad från plats 4-10, flest titlar, svarat sist flest gånger.


49 tankar på “Uppgift 11 av 30

   • Bra början att du kommer fram till att mitt facit är APRIL. 🙂 Om du läser texten som börjar med fet stil, Bosses eftertugg, får du mina personliga ord efter tävlingsuppgiften är avklarad. Jag har till och med lagt stycket INNAN tabellen för att förhoppningsvis alla med intresse ska snubbla in. 😉
    Oftast har jag Bosses efterord. Ibland har jag Bosses förtugg. Ibland skippar jag båda sakerna. Om jag visste efteråt att ingen kommer att läsa hade jag självklart valt det sistnämnda. 🙂
    Själv är jag nyfiken på om det även i uppgift 15, 20 och 25 kommer att förekomma svar som jag inte förknippar med Gotland. 😉 Det bästa är att det garanterat blir poäng till den/dem som väljer rätt – om det händer även de tre sista gångerna. Inget ont utan … 🙂
    Lycka till ikväll. Om du har tid och lust. ❤

    Gillad av 1 person

   • Jo jag insåg det när telefonen ville att jag skulle bekräfta inloggning. Finsk anslutning i Sverige ställer till problem ibland. Inget att göra åt saken, bara acceptera situationen och hoppas att den inte kräver det nästa gång. Dina ”tävlingar” är ju ändå bara lek på blodigt allvar. 😂

    Gilla

   • Jag har också ibland samma problem. Sedan hinner jag glömma bort det tills det dyker upp igen. Igår kunde jag inte svara på kommentarer. Idag var det som vanligt igen.
    Bra sista mening. Då räknar jag med dramatik på slutet, som vanligt. Jag tror det är fler som följer just det dramat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s