En bit av Almedalen

Kategorin där vi besöker samma plats vid fyra olika tillfällen under året och tar en bild varje gång.

Vår
Sommar
Höst
Vinter

Små tankar om de fyra årstiderna:
Här spetsade jag in mig på trädet som ligger i den del av den berömda parken, som vetter mot havet. Av de fyra bilderna är vintermotivet, liksom förra gången, min personliga favorit. På tal om Almedalen kan jag redan nu berätta att parken kommer att figurera i Fotomästerskapen 2022.

10 tankar på “En bit av Almedalen

 1. Här blir jag lite konfunderad. Noterar att trädet har fler blad på vårbilden än på sommarbilden och att magnolian blommar på sommarbilden…

  Hur som helst så är alla bilderna vackra och märkligt nog blir höstbilden min favorit!

  Gillad av 1 person

  • Jag valde inte själv ut de fyra bilderna. Men jag tror svaret är enkelt. Rätt årstid. Olika säsonger. Kan skifta rejält från år till år. Vi har hunnit med fyra höstar och tre vintrar, vårar och somrar + 1 augusti här som fastboende. Att det skiftar rejält gör mig extra glad. 😉 Med tanke på nästa års fototävling.

   Gillad av 1 person

  • Det är trevligt att jämföra, men tyvärr väljer vi lite efter närheten. Ingen av oss har lust att köra iväg långt på osaltade vägar under vintern. Annars kan jag tänka mig väldigt många platser jag skulle vilja ha med i denna årsnya kategori.

   Tack. I natt ramlade jag ur sängen i sömnen. Borde antagligen sova i spjälsäng. 😉 Stackars Solveig som inte somnade om efteråt. Ungefär vid 03:30.
   Kram, Bosse

   Gilla

   • Hur kan du ramla ur sängen? Förstår att Solveig blev orolig, det skulle jag också ha blivit. Gjorde du dig mycket illa? Sover man så brukar fallet bli mjukt.
    Spjälsäng, nja hoppas att du slipper.
    Var rädd om dig.
    Kram!

    Gilla

   • Måste montera in en filmkamera för att få reda på sanningen. Eller är det Solveig som knuffar ner mig och sedan ligger vaken och har dåligt samvete? 😉 Skojar bar. Det stämmer att man faller mjukt. Slog bara i en armbåge i ett skåp. Hände när jag var barn. Då kommer jag ihåg att mamma satte stolar runt sängen. 🙂
    Onsdagarna verkar inte vara min veckodag. Förra onsdagen vaknade jag vid en eftermiddagslur och hade kramp/sendrag i en fot. Dröjde länge innan det släppte. Då var jag inte tuff. Utanför mitt fönster stod en ambulans på gården. Jag var för dålig för att krypa nerför trapporna och be om att få åka med.
    Nästa onsdag vill jag ha en fridefull dag.
    Kram.
    Ps. Dags att förbereda dagens uppgift till er.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s