Uppgift 2 av 30

Uppgift: Hästplacering
Svar: 11 bokstäver
Tävlingstid: 18:59-20:59
Regel: Bokstäverna ska vara exakt de rätta. Precis som i ett korsord.

Efteråt:
Facit: SCHACKBRÄDE
Snabbast: WIOLETTAN ❤
1 deltagare hade rätt.
12 hade fel och bjuder vinnaren på kvällspoängen.

Aktuell tabell efter 2-30 uppgifter:
1. Ingen Vinnare, 15 p.
2. Wiolettan, 12 p.
3. Minton, Ditte Akker, Anita Linder, Signhild Hortberg, Thomas Petersson, Ethel Hedström, Sven-Arne Petersson, Maj Johansson, Gunnel Moberg, Eva Johansson, Kerstin Johansson, Börje Carlsson, Eva-Lotta, Znogge, Anki Arvidson, Primrose, 0 poäng.
19. Övriga i hela världen. 😉

Titlar:
Wiolettan, 1
Ingen Vinnare, 1

Störst poängplockare (enbart som ensam):
Wiolettan, 12 poäng. (Uppgift 2)

OBS! Glöm inte bort att ”Kryssa på Gotland” varje kväll är öppen till klockan 19:59. Sista timmen måste du scrolla ner en bit. Under dessa 60 minuter pågår båda tävlingarna.

Av dagens ”felsvar” gillade jag Eva-Lottas bäst. Det är kul att läsa vad ni kommer fram till. Det har hänt flera gånger genom dessa åtta år att jag hittat suveräna felsvar som är bättre än mitt facit. Men det är ALLTID domarens som gäller. 🙂

30 tankar på “Uppgift 2 av 30

 1. Där var slutsignalen. Oavsett om jag skriver eller inte. För endast svar som är daterade 20:59 är godkända. Men om de rätt är en helt annan femma. Tack till de tretton deltagarna. Jag hade önskat att det var dubbelt så många. Godnatt.

  Ps. Ingen Vinnare ser lite sur ut. 😉

  Gilla

  • Ingen Vinnare är en låtsasfigur som får en titel varje gång det inte finns någon vinnare. Hon har följt med ända sedan 2013. 🙂 Hon lyckades knipa första titeln (vitt), men igår blev hon utan. Därav ”surheten”. 🙂 Mitt mål och önskan är att hon blir utan titel så ofta som möjligt. Men samtidigt är det bra ibland så ingen tycker att det bara är enkla ”Kalle Anka” uppgifter.
   Ps. Visst var boken underbar och vemodig på samma gång. Egentligen var det väldigt många olika känslor som den gav mig under läsandet. Hoppas hon är igång med en andra skönlitteratur roman. Nu är det dags att räkna och förhoppningsvis hamna på 11 varje gång. 🙂

   Gilla

 2. Vad många bra svar jag fick in. Nu när jag är utvilad har jag räknat bokstäverna och fick det till 11 stycken hos alla 13 st lämnade svar. Vad bra. Måste skriva – fast ingen läser här – att det är riktigt spännande att se vilka bra ”felsvar” jag får in.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s