Marsbilden 2020


Det här fotot är så bra när jag ser det på paddan. ❤  Djupet höjer helhetsintrycket. I almanackan blev det årets flopp. 😦  Nästa gång blir det inte en sådan här variant. Låt oss hoppas mars går fort. Så jag får vända blad i köket 😉 Samtidigt längtar jag efter att få uppleva detta live igen, i slutet av mars.

”Det var bättre förr när datorn var stor och stod kvar på jobbet när man gick hem.”
                                                                                                                Joakim Thedin

16 tankar på “Marsbilden 2020

 1. Fin skärpa på vårblommorna. Blev bilden kanske för stor på almanackan? Men, du kan trösta dig med att mars månad brukar gå fort, så den är snart över, bara den börjar.
  Jag förstår vad Joakim menar, han kanske tar med sig jobbet hem, numera.
  Kram och trevlig helg.

  Gilla

 2. Jag har samma erfarenhet från våra almanackor. Bilder som jag tyckt varit kanon har inte alls blivit lika bra. Oftast gäller det just närbilder så jag undviker dem numera. Jag tror det kan bero på att det görs en generell inställning som ska passa alla bilder i samband med tillverkningen. Det kan också innebära att färgerna förändras negativt om man utgår från ”fel bild”.

  Gilla

  • Närbilder kommer inte att bli aktuella fler gånger. Annars är det en kul idé. Istället för att skicka julkort valde vi år att skicka en almanacka till nära vänner och kompisar. Överlag var bilderna mörkare och sämre än originalet. Nästa gång tar vi en annan firma. För vi har varit mer nöjda med den som Eva-Lotta nämnde.
   Då handlade det om digitalfoton.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s