S:t Klemensgatan; akt 29

Fotnot:
På min karta står det fortfarande stavat med ett C. Det tycker jag är tjusigare. Matchar helt S:t Clemens ruin, som finns granne med gatan. Tankarna flög vidare till de två avslutningarna gränd eller gatan? Här hade jag helt klart valt gränd. Men de längre partierna innanför muren känns självklart givna med avslutningen gatan. Vad spännande det hade varit att ha monopol på att välja namn. I fantasins värld är allt möjligt.

8 tankar på “S:t Klemensgatan; akt 29

  1. Jag tycker helt klart också att det hade passat bättre med ett C. Hade känts mer logiskt på något vis. Ännu en vacker gata eller gränd…

    Kram och glad måndag!

    Gilla

  2. C helt klart här också. Och jag kan kanske förstå att det heter gatan men gränd låter så vackert. Och så måste jag säga att den översta bilden är väldigt fin där de två tornen syns.

    Kram från en vårfager Kringelstad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s