Volters gränd; akt 24

Fotnot:
Den korta branta gränden ligger i anslutning till Donners Plats. För mig kommer den i all framtid vara gränden där Lasse Reuterberg trodde han tacklade in en väskryckare mot väggen och plötsligt såg en kniv och förstod att det rörde sig om något helt annat. En av kvinnorna som undrade varför Ing-Marie Wieselgren inte dykt upp på deras gemensamma seminarium beskriver henne med dessa ord. ”Hon gjorde aldrig en fjäril förnär. Tvärtom verkade hon för den lilla människan i hela sitt liv.” ❤
All denna ondska som jag har så svårt att förstå mig på.
(Citat från gotlandstidningar.se)

10 tankar på “Volters gränd; akt 24

  1. Tack för besöket här. Väldigt trevligt. Och jag kände igen mig. Har en gång bott på Donners hotell. Tycker det är så trevligt att strosa runt med er i Visby.
    Kram och trevlig helg

    Gilla

  2. En väldigt fin gränd tycker jag men visst finns det smolk i bägaren. Våld kommer jag aldrig att förstå eller acceptera. Att man kan ha så lite respekt för ett mänskligt liv.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s